Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Τα κλάματα και οι φωνές της Khloe Kardashian μετά την απιστία του συντρόφου της

Τον περασμένο Φεβρουάριο ένα σκάνδαλο απιστίας  που αφορούσε στην οικογένεια Kardashian έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ για αρκετές ημέρες σχολιαζόταν ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως έγινε γνωστό, ο Tristan Thompson απάτησε την Khloe Kardashian για ακόμη μια φορά και μάλιστα, με την κολλητή φίλη της αδερφής της, Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Σύμφωνα με το TMZ – το οποίο έκανε την αποκάλυψη πρώτο – ο μπασκετμπολίστας και η κολλητή φίλη των Kardashians-Jenner συναντήθηκαν σε πάρτι φίλων και ήρθαν πιο κοντά. Αμέσως μετά την αποκάλυψη της απιστίας, η Khloe Kardashian, αλλά και οι αδερφές της διέγραψαν από το Instagram, τόσο την Jordyn Woods, όσο και τον Tristan Thompson. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Kylie Jenner παραμένει “φίλη” στα social media με την άλλοτε κολλητή της.

Η Khloe Kardashian χώρισε οριστικά από τον μπασκετμπολίστα, ενώ αποφάσισαν να σταματήσουν κάθε επαφή με την Jordyn Woods. Μάλιστα, όταν η “πέτρα του σκανδάλου” παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τα όσα έγιναν, η Khloe δεν δίστασε να την αποκαλέσει μέσω Twitter «ψεύτρα» και να της τονίσει πως καταστράφηκε η οικογένεια της. «Γιατί λες ψέματα Jordyn Woods; Από την στιγμή που προσπαθείς να σώσεις τον εαυτό σου με το να ”βγαίνεις” δημόσια, αντι να απολογηθείς πρώτα σε μένα ιδιωτικά, τουλάχιστον ας είσαι ειλικρινής με την ιστορία σου. Παρεμπιπτόντως, εσύ είσαι ο λόγος που ”χώρισε” η οικογένεια μου»!

Η απορία πολλών ήταν αν το σκάνδαλο θα προβαλλόταν στον νέο κύκλο του ριάλιτι της οικογένειας, Keeping Up With The Kardashians. Η απάντηση φυσικά, είναι ναι! Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του KUWTK που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (31/03) και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό! Σε αυτό βλέπουμε την Khloe Kardashian να μαθαίνει για την απιστία του συντρόφου της και ουρλιάζοντας να τον αποκαλεί «ψεύτη». Σε ένα άλλο σημείο του τρέιλερ, η Khloe με δάκρυα στα μάτια εξηγεί πως μπορεί για τον κόσμο να είναι ένα ριάλιτι, όμως για εκείνην είναι η ζωή της, η οποία καταστράφηκε!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ