Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η απάντηση του Πούμπουρα στον Αρναούτογλου για την έλλειψη εμπειρίας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!», χαρακτήρισε άπειρο τον Σάββα Πούμπουρα, σχετικά με την παρουσίαση του Nomads.

Το σχετικό απόσπασμα, παίχτηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!» και η παρουσιάστρια, πήρε τηλέφωνο τον Σάββα Πούμπουρα, την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα.

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ. Πριν ξεκινήσω να κάνω τηλεόραση βλέπαμε τις εκπομπές του Γρηγόρη. Έχει εμπειρία και πολλά χρόνια στην πλάτη του. Τον πήρα τηλέφωνο πριν πάω Μαδαγασκάρη να τον συμβουλευτώ. Τότε μου είχε ευχηθεί καλή επιτυχία.

Επέλεξα να μπαίνω στη θέση του άλλου και σκεφτόμουν πως θα ήθελα να μου συμπεριφερθούν. Ήθελα να έχω τον χώρο μου. Ο χειρισμός των παικτών του ριάλιτι έχει να κάνει με την προσωπικότητα του παρουσιαστή.

Δεν έχω πει κακή κουβέντα για άλλον άνθρωπο. Πρέπει να δουλέψεις για να έρθει η πείρα. Ο Γρηγόρης κρίνει αυτό το πρόγραμμα γιατί έχει εμπειρία πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Ο μέσος τηλεθεατής θέλει απλώς να περνάει καλά με αυτό που βλέπει», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ