Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων σε Ημαθία και Θεσσαλονίκη

Θύματα κλοπών έπεσαν ηλικιωμένοι σε περιοχή της Ημαθίας και στη Θεσσαλονίκη.

Στη Νάουσα συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας μία 30χρονη και ένας 35χρονος για υπόθεση κλοπής από ηλικιωμένη. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 30χρονη αφαίρεσε με τη βία από 82χρονη μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και διέφυγε με το αυτοκίνητο, στο οποίο την περίμενε ο 35χρονος συνεργός της.
Νωρίτερα οι δύο συλληφθέντες είχαν προσεγγίσει ζευγάρι ηλικιωμένων στο σπίτι του σε περιοχή της Ημαθίας. Η 30χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, προσπάθησε να αφαιρέσει από την κατοχή τους μία χρυσή αλυσίδα και χρηματικό ποσό, χωρίς να τα καταφέρει.

Με πρόσχημα το… ασανσέρ
Στη Θεσσαλονίκη 27χρονος μαζί με δύο συνεργούς του έκλεψε χρηματικό ποσό και ρολόγια χειρός από το διαμέρισμα ηλικιωμένης γυναίκας. Οι τρεις τους μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προφασιζόμενοι ότι θα επισκευάσουν ηλεκτρολογικό πρόβλημα από το οποίο προερχόταν δήθεν βλάβη του ανελκυστήρα.
Ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, όπως προέκυψε από την έρευνα μαζί με συνεργούς του, με τον ίδιο τρόπο δράσης είχε διαπράξει δύο ακόμη κλοπές μέσα στον Μάρτιο αφαιρώντας χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και τιμαλφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ