Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Έτσι θα είναι οι νέες κούκλες του boy band BTS από τη Mattel

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις κούκλες του δημοφιλούς boy band, BTS, από τη Νότια Κορέα, είναι εδώ, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση των σχεδίων της Mattel.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter η Mattel κοινοποίησε φωτογραφίες με τις κούκλες.

«MIC Drop, ARMY! Για πρώτη φορά, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας δείχνουμε τη σειρά από κούκλες # BTSxMattel! Δείτε τους V, SUGA, Jin, Jung Kook, RM, Jimin και j-hope ως κούκλες εμπνευσμένες από το μουσικό βίντεο του "Idol" !»» αναφέρεται στην ανάρτηση της Mattel που παραπέμπει στη μεγάλη επιτυχία των BTS του 2017.



Οι κούκλες BTS αναμένονται στα ράφια σε καταστήματα λιανικής πώλησης και στο διαδίκτυο τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κούκλες θα πωλούνται με τα ίδια πολύχρωμα κοστούμια, τα οποία εμφανίζονται τα επτά μέλη του γκρουπ στο βίντεο του «Idol».

Οι BTS ανακοίνωσαν ότι θα εμφανιστούν στο αμερικανικό σόου «Saturday Night Live» στις 12 Απριλίου, μία μέρα μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο «Persona: Map of the Soul». Σύμφωνα με την εταιρεία της μπάντας, Big Hit Entertainment, οι προπωλήσεις του LP έχουν ήδη φθάσει τα 2,6 εκατομμύρια αντίτυπα.

Στις 27 Μαΐου του 2018 το άλμπουμ των BTS «Love Yourself: Tear» έφθασε στο νούμερο 1 του Billboard 200 και έγινε το πρώτο κορεατικό άλμπουμ που κατέκτησε την κορυφή σε chart αμερικανικών άλμπουμ. Το 2018 ακολούθησε το άλμπουμ «Love Yourself: Answer», το οποίο επίσης βρέθηκε στην πρώτη θέση του Billboard 200.

Μετά την εμφάνισή τους στο SNL, οι BTS θα συνεχίσουν την παγκόσμια περιοδεία τους με συναυλία στις 4 Μαΐου στο στάδιο Rose Bowl στο Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ