Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

«Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις: διευρύνοντας επιχειρηματικούς ορίζοντες και εξαγωγικές πρακτικές»

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει διήμερο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις: διευρύνοντας επιχειρηματικούς ορίζοντες και εξαγωγικές πρακτικές»

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 8 έως και την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχοι του συνεδρίου είναι να πραγματοποιηθούν:
  • Ουσιαστικές εμπορικές επαφές επιχειρηματιών.
  • Συναντήσεις εμπειρογνωμόνων για θέματα πιστοποιήσεων, εξαγωγικών διαδικασιών, διατραπεζικών συναλλαγών, εκτελωνισμών, μεταφορών και αποθήκευσης.

 Θεματολογία
  • Δομές Υποστήριξης των Διμερών Εμπορικών σχέσεων από Ελληνικούς και Ρωσικούς Δημόσιους και Ιδιωτικούς Οργανισμούς και Επιχειρήσεις
  • Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις και δυνατότητες ανάπτυξης τους μέσα από την ουσιαστική γνώση των εμπορικών πρακτικών, των διατραπεζικών συναλλαγών, των δικτύων μεταφοράς και των τελωνειακών διαδικασιών των δύο χωρών

Προσκεκλημένοι

Εκπρόσωποι της Ελληνικής και της Ρωσικής Κυβέρνησης.

Διοικητικά στελέχη της Ρωσικής και της Ελληνικής Κυβέρνησης, αρμόδια για θέματα μεταποίησης, εμπορίου, μεταφορών και τελωνειακών διαδικασιών.

Επαγγελματικοί Φορείς  - Επιμελητήρια και από τις δύο χώρες των βιομηχανιών, βιοτεχνιών, εμπορικών επιχειρήσεων, μεταφορέων, εκτελωνιστών κλπ.

Ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι και από τις δύο χώρες βιομηχανιών, βιοτεχνιών, εμπορικών επιχειρήσεων, μεταφορέων, εκτελωνιστών κλπ.

Το Συνέδριο τελεί Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Γενικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη και του Οργανισμού Enterprise Greece

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Συνεδρίου γίνεται με πρωτοβουλία του Παραρτήματος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη, που ιδρύθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2018 και Πρόεδρος του είναι ο κ. Παντελής Σκαρλάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ