Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Έβγαζε 200.000 δολάρια το χρόνο – Τα παράτησε όλα και άρχισε να ταξιδεύει

Η συγκεκριμένη γυναίκα μπορούσε να έχει τα πάντα. Η δουλειά της προσέφεε 200..000 δολάρια το χρόνο, αλλά δεν ένιωθε ευτυχισμένη. Τα παράτησε, και...

Αυτή η γυναίκα δεν ήταν χαρούμενη με τη δουλειά της, αν και της προσέφερε 200.000 δολάρια το χρόνο. Η Kashlee Kucheran είχε φαινομενικά την τέλεια ζωή. Ζούσε μαζί με τον σύντροφό της σε ένα μεγάλο σπίτι, έβγαζε 200.000 δολάρια τον χρόνο στη δουλειά της, είχε πανάκριβα καλλυντικά και ρούχα και 2 σπορ αυτοκίνητα. Η ίδια όμως αποκάλυψε ότι δεν ένιωθε ευτυχισμένη.

Παρά το γεγονός ότι φαινόταν σαν να είχε τα πάντα, αποφάσισε να βρει τι είναι αυτό που θα την κάνει ευτυχισμένη. Παραιτήθηκε από τη δουλειά της και αποφάσισε να ασχοληθεί με τα social media. Η δουλειά της της επιτρέπει να δουλεύει από παντού. Έτσι, βρήκε το νόημα της ζωής στα ταξίδια, όπως δηλώνει η ίδια.

«Πούλησα το σπίτι, τα αυτοκίνητα ακόμα και όλη μου την γκαρνταρόμπα! Κλείσαμε εισιτήρια για Μεξικό με τον σύντροφό μου και από τότε δεν έχουμε αγοράσει κάποιο σπίτι! Μεταφερόμαστε συνεχώς από χώρα σε χώρα και τώρα νιώθουμε ευτυχισμένοι!», αναφέρει η Kashlee Kucheran.

Πώς καταφέρνει όμως να πληρώνει τα ταξίδια της; Η ίδια αποκαλύπτει ότι κάνει οικονομία: «Έχω ελάχιστα ρούχα. Αν θελήσω να αγοράσω κάτι καινούργιο, πουλάω κάτι που έχω ήδη ή έστω το ανταλλάσσω. Παλιά είχα δέκα κρέμες για τα μάτια, 80 παπούτσια και δεν ξέρω για εγώ πόσα ρούχα! Τώρα προσέχω και ξέρω πολύ καλά ότι αυτά που μένουν στην άκρη, πάνε στα ταξίδια μου».

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, kashlee_k αριθμεί πάνω από 10.000 ακόλουθους. Ενώ γράφει σε καθημερινή σχεδόν βάση στο Blog της και δίνει συμβουλές για το πώς να πουλάς τα πάντα προκειμένου να κερδίζεις λεφτά για ταξίδια και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας.
Πηγή: www.news.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ