Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ανεβαίνει ο Γιώργος Ορφανός στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων

Νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll για την εφημερίδα Karfitsa δείχνει ότι ο Γιώργος Ορφανός συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές προθέσεις των πολιτών, σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας.
Ελαφρύ προβάδισμα εμφανίζεται να έχει ο κ. Νίκος Ταχιάος με 15.7% και ακολουθεί με μια βραχεία διαφορά ο κ. Γιώργος Ορφανός με 12.3% , ενώ μάχη για την τρίτη θέση δίνουν πια ο κ. Κώστας Ζέρβας και ο κ. Σπύρος Βούγιας με 9.8% και 9.7% αντίστοιχα. Ακολουθούν η κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου με 6.5% και ο κ. Πέτρος Λεκάκης με 5%. Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι εμφανίζουν πολύ χαμηλές επιδόσεις, ορισμένοι από τους οποίους και κάτω από 1% και γι αυτό συναθροίζονται στο «ΑΛΛΟ» στην κάρτα για την πρόθεση ψήφου για Δήμαρχο. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το υψηλό ποσοστό των αναποφάσιστων (15,3%) και η μη καταγραφή του ποσοστού του υποψήφιου της «Ελληνικής Αυγής», Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Σε σχέση με την έρευνα της ίδιας εταιρείας πριν ένα μήνα, αυτοί που εμφανίζουν μια δυναμική και σημαντική άνοδο των δυνάμεών τους, είναι ο πρωτευόντως ο κ. Κώστας Ζέρβας και ο κ. Πέτρος Λεκάκης. Αύξηση των δυνάμεών του κατά 2% εμφανίζει και ο κ. Νίκος Ταχιάος, ο οποίος φαίνεται να δυσκολεύεται να ξεφύγει και να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη, πιο διακριτή διαφορά υπέρ του, παρά την επίσημη στήριξη της Ν.Δ.. Εντύπωση προκαλεί και η πολύ χαμηλή επίδοση της κυρίας Κατερίνας Νοτοπούλου που την περιορίζει στην πέμπτη θέση.

Στα αποτελέσματα της έρευνας εμφανίζονται και τα προβλήματα που αξιολογούν οι δημότες της Θεσσαλονίκης ως πιο σημαντικά. Μακράν πρώτο πρόβλημα αναδεικνύεται το πρόβλημα της Καθαριότητας με 62.7% και ακολουθούν τα προβλήματα στάθμευσης , το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα του πάρκινγκ με 34,25 και οι Συγκοινωνίες με 21.9%. Στην πρώτη πεντάδα εμφανίζονται η κατάσταση του οδικού δικτύου με 9.7% και η εγκληματικότητα με 8.2%. Πρόκειται για προβλήματα για τα οποία αναμένουν θέσεις προτάσεις από τους υποψηφίους.

Στη φωτογραφία μας, ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Ορφανός μαζί με τον πρόεδρο του «Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας» και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» κ. Ντίνο Κωστόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ