Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Εκτός Alpha μετά από 14 χρόνια ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά από 14 και πλέον χρόνια στον σταθμό Alpha αποφάσισε να αποχωρήσει, όπως ενημέρωσε σήμερα τους φίλους του στο instagram. Συγκεκριμένα,ο δημοσιογράφος ανέβασε μία παλιά φωτογραφία από τις πρώτες ημέρες της «Ελένης» στον σταθμό. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με ένα συγκινητικό ευχαριστήριο προς όλους στο κανάλι και όχι μόνο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε και ευχαρίστησε ονομαστικά τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά καθώς και τα μικρά ονόματα όσων δέθηκε μέσα από τον Alpha, ενώ αίσθηση προκαλεί η ατάκα του πως «απογοητεύτηκε από πολλούς στο κανάλι».

«Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV,μετά από 10 χρόνια στον Ant1… Στο ταξίδι αυτό(που τώρα έφτασε στο τέλος του🔚),γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες💫✔️Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη,Παύλο,Γιώργο,Τάσο,Διονύση,Φίντο,Ασημί και δεκάδες άλλους) και απογοητεύτηκα από πολλούς❌ Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της…Το πρόσημο ωστόσο,από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου🔺 Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Κοντομηνά,γιατί πέρα από άψογος εργοδότης,όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος,ένα πρόβλημα υγείας,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά (δε θα το ξεχάσω πότε…🙏🏻)Επαγγελματικά ελεύθερος πια,μετά από πολλά χρόνια💭, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️ Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα…».

Δείτε την ανάρτησή του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ