Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

«Ο κόσμος κοιτούσε τις ουλές μου όταν ήμουν παιδί»...

Συγκλονίζει ο Ριμπερί Για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε σε μικρή ηλικία και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί 100 ράμματα, αφήνοντας του παράλληλα το σημάδι που έχει στο πρόσωπό του, μίλησε ο Γάλλος σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου Φρανκ Ριμπερί, στο δίκτυο Canal+.

«Ο κόσμος έλεγε συνεχώς “κοίτα τα σημάδια στο πρόσωπό του, κοίτα το κεφάλι του... Τι είναι αυτή η ουλή; Είναι τόσο άσχημο”... Όπου κι αν πήγαινα, όλοι με κοιτούσαν για το σημάδι, όχι γιατί ήμουν ο Φρανκ ή γιατί ήμουν ποδοσφαιριστής, αλλά για το σημάδι που είχα στο πρόσωπο…» είπε ο Ριμπερί και συνέχισε:

«Όλα αυτά, όμως, μου έδωσαν δύναμη και ατσάλωσαν τον χαρακτήρα μου. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις ένα τέτοιο σημάδι και είσαι παιδί. Ο τρόπος που σε βλέπει ο κόσμος, τα σχόλια που ακούς είναι δύσκολα...

Η οικογένειά μου υπέφερε απ' όλο αυτό. Ο κόσμος που μιλάει, είναι οι γονείς των άλλων παιδιών και είναι πολύ άσχημο αυτό. Όσο κι αν υπέφερα, δεν πήγα ποτέ να κλάψω σε κάποια γωνία.

Ο Θεός μου έδωσε αυτό το διαφορετικό που έχω. Τα σημάδια είναι πλέον κομμάτι μου. Ο κόσμος απλά θα πρέπει να με δεχθεί όπως είμαι...», ανέφερε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ