Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Άνετη νίκη του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη - Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή

Το τελικό 1-2 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του μας στην Ξάνθη, όπου ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε σε όλους τους τομείς!
Μπροστά σε 7.000 οπαδούς του που μετέτρεψαν τα Πηγάδια σε Τούμπα. ο Δικέφαλος έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στο φετινό πρωτάθλημα με γκολάρες των Ολιβέιρα και Ενρίκε.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την υπεροχή στο ματς, έβαλε δυο πανέμορφα γκολ, είχε τουλάχιστον ευκαιρίες για τρία-τέσσερα ακόμα και δεν κινδύνεψε παρά μόνο στα τελευταία λεπτά και μετά τη μείωση του σκορ από τη Ξάνθη.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 2-1 και να πανηγυρίζει μπροστά στους 7.000 οπαδούς του.

Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ, στο 33' ο Ολιβέιρα με απευθείας χτύπημα φάουλ που κέρδισε ο ίδιος και στο 67' ο Ενρίκε μετά από ασίστ του Άκπομ, μείωσε στο 85' ο Αλμέιδα.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: 6' Αλμέιδα, 73' Ντε Αμορίμ90' Κασάδο/83' Ολιβέιρα

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς, Καντά (64' Κάστρο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μελιόπουλος (72' Μπρίτο), Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Αμορίμ (78' Σαρπόνγκ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας (87' Μίσιτς), Ζαμπά (63' Γιαννούλης), Ενρίκε, Σβιντέρσκι (66' Άκπομ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ