Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Τα δύο λάθη που καταστρέφουν τα αντικολλητικά τηγάνια

Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι από τα πιο χρήσιμα σκεύη της κουζίνας καθώς σε αυτά μπορούμε να μαγειρέψουμε πολλά φαγητά με καθόλου ή ελάχιστο λάδι.

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να τα συντηρούμε σωστά και να προσέχουμε τη χρήση τους, ώστε να μην χρειαστεί να τα αντικαταστήσουμε σύντομα. Για παράδειγμα, υπάρχουν δύο συχνά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι και καταστρέφουν τα σκεύη αυτά.

Αρχικά δε θα πρέπει να ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στο μέγιστο. Υπάρχουν ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο δε θα πρέπει να εκθέτετε το αντικολλητικό σας σκεύος σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αυτός είναι ότι η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να καταστρέψει την επιφάνεια του σκεύους.

Το δεύτερο λάθος είναι να μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας μεταλλικά εργαλεία. Μπορεί η μεταλλική σπάτουλα να δείχνει πιο επαγγελματική από μια σπάτουλας σιλικόνης, αλλά είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα και να γδάρει την επιφάνεια του σκεύους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ