Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Απηυδισμένος από τα ανέκδοτα και τις πλάκες, αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό του

Χωρίς να διαφαίνεται τέλος στη διένεξη Άγκυρας – Ουάσιγκτον, ο Φερχάτ Ντολάρ πήγε στο ληξιαρχείο με ένα αίτημα: Να αλλάξει το επίθετό του.

«Εξαιτίας των πρόσφατων οικονομικών κυρώσεων που επέβαλε η Αμερική στη χώρα μας, το επίθετό μου έχει γίνει περίγελος. Γι αυτό αποφάσισα να το αλλάξω», είπε ο 48χρονος έμπορος Φερχάτ στην Milliyet.


«Το Ντολάρ (Dollar) στα τουρκικά σημαίνει δολάριο», λέει ο ίδιος.Η αντιπαράθεση της Τουρκίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες συνέβαλε στην επιτάχυνση της διένεξης των δύο νατοϊκών συμμάχων με την τουρκική λίρα να έχει χάσει περίπου το 40% της αξίας της φέτος, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Δεν είχα ποτέ καταθέσεις σε αμερικανικά δολάρια, ούτε ένα δολάριο να πουλήσω, αλλά έχω ένα επίθετο που θα αλλάξω και αυτό θα κάνω», λέει.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη στάση των ΗΠΑ ενάντια στην Τουρκία. Συγχύζομαι από όσους κάνουν προσβλητικά σχόλια για το επίθετό μου», είπε σήμερα ο Φερχάτ, από την Νταλαμάν, επαρχία της Μούγλας στο CNNTurk.

«"Ντολάρ, πόσο αξίζεις σήμερα;", "Ντολάρ πετάς σήμερα", "Ντολάρ κατρακυλάς σήμερα", "Ας χτυπήσουμε τον Ντολάρ στο κεφάλι για να καταρρεύσει". Αυτά μου λένε».

Ποιο ελπίζει να είναι το νέο του επίθετο;

«Νταλάρ», που δεν σημαίνει κάτι στα τουρκικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ