Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ο νέος Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, επίσημος ομιλητής στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Ο νέος Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, θα είναι ο επίσημος ομιλητής στο δείπνο, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά την ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού θα ακολουθήσει σύντομη ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή και υψηλόβαθμων στελεχών του επιτελείου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Σε μία περίοδο που παρουσιάζεται έντονη επενδυτική κινητικότητα και μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο οργανώνει ένα ζωντανό διάλογο μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών, προκειμένου να αναδείξει τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο έχοντας, εξάλλου, διαπιστώσει το ενδιαφέρον Γερμανών επενδυτών να τοποθετηθούν στην εγχώρια αγορά, στηρίζει ενεργά μέσα από τις δράσεις του τις κινήσεις αυτές, υποστηρίζοντας τους Γερμανούς επιχειρηματίες και προσφέροντας άμεσα οφέλη στην ελληνική οικονομία.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), καλύπτοντας έτσι όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας στη Β. Ελλάδα, θα συμμετέχουν επιχειρήσεις – μέλη των εν λόγω φορέων, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτείας, που θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισκεφθούν την 83η ΔΕΘ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει για περαιτέρω πληροφορίες με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 2310 327733 ή να συμπληρώσει την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής για το δείπνο στο παρακάτω link: https://goo.gl/pdcioD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ