Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Η αλήθεια για τον μαθητή που βρέθηκε αλυσοδεμένος σε κολόνα

Στο αρχείο μπήκε η προκαταρκτική για το περιστατικό με τον 16χρονο που βρέθηκε δεμένος με αλυσίδα από κολόνα φωτισμού στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και κλήθηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 11:15 το βράδυ όσοι πολίτες έκαναν τη βραδινή τους βόλτα στην παραλία και πέρασαν από το λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου ανησύχησαν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου με τη συνδρομή περιπολικού της Αστυνομίας προέβαινε σε ενέργειες για την ελευθέρωση ενός ανήλικου, ο οποίος ήταν δεμένος στην κολόνα φωτισμού με αλυσίδα.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κάνουν χρήση ειδικής ψαλίδας για απεγκλωβίσουν τον νεαρό ενώ δεν  υπήρξε κάποια καταγγελία του περιστατικού.

Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε αυτεπαγγέλτως προκαταρκτική εξέταση λαμβάνοντας υπόψη της το επεισόδιο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία κλήθηκε να λάβει καταθέσεις από κάθε εμπλεκόμενο.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας διαπιστώθηκε τελικά ότι το περιστατικό, δεν αφορούσε παρά σε ένα αθώο παιχνίδι με αιφνίδια κατάληξη.

Η Αστυνομία διαβίβασε τις καταθέσεις στην Εισαγγελία Βόλου όπως καλούνταν να πράξει προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε κάποιο ποινικό αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Βόλου δεν διαπίστωσε να διαπράχτηκε κάποιο αδίκημα του ποινικού κώδικα και γι’ αυτό έβαλε στο αρχείο την προκαταρκτική εξέταση.

Από τις καταθέσεις προέκυψε ότι υπήρξε κάποια ασυνεννοησία μεταξύ των εφήβων που έπαιζαν στην παραλία.

Για κάποιο λόγο οι έφηβοι δεν μπορούσαν να λύσουν την αλυσίδα με την οποία έδεσαν τον 16χρονο και στη συνέχεια βλέποντας την παρουσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας εξαφανίστηκαν από το σημείο φοβούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ