Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Πώς μια κάρτα αποκάλυψε τη διπλή ζωή του συζύγου της

Μια γυναίκα εξιστορεί την τραυματική εμπειρία που βίωσε όταν ανακάλυψε κατά τύχη τη διπλή ζωή του συζύγου της.

Η εν λόγω μητέρα δύο δίδυμων κοριτσιών που διατηρεί την ανωνυμία της μίλησε για την περιπέτειά της στο whimn.com.au. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ονόματι, Έντι, εργάζεται στη βιομηχανία πετρελαίου. Η φύση της δουλειάς του είναι τέτοια που απαιτεί πολλά ταξίδια. Με τη γυναίκα του γνωρίστηκαν μέσω εφαρμογής γνωριμιών, ερωτεύτηκαν και μέσα σε ένα χρόνο παντρεύτηκαν.

Ζούσαν ευτυχισμένοι και ο Έντι ήταν διατεθειμένος όταν μπήκαν στη ζωή τους τα δίδυμα, να ψάξει να βρει μια δουλειά που θα του επιτρέψει να είναι κοντά στην οικογένειά του. Αυτό που περίμενε ήταν το «οκ» της συζύγου του.

Ένα βράδυ που ήταν μόνη της στο σπίτι ήθελε να περάσει την ώρα της διαβάζοντας ένα βιβλίο. Δεν βρήκε κάτι που να την ενδιαφέρει στη βιβλιοθήκη και έτσι έψαξε στο κομοδίνο του Έντι.

«Εκεί ήταν που την ανακάλυψα, τοποθετημένη στις σελίδες ενός μυθιστορήματος: μια κάρτα για την ημέρα του πατέρα με μπλε γράμματα που είχε γράψει παιδί. "Στο μπαμπάκα, χρόνια πολλά για την ημέρα του πατέρα, με αγάπη Νέιτ". Αρχικά σκέφτηκα ότι πρέπει να ανήκει σε κάποιον άλλον», περιγράφει η γυναίκα. Η διαίσθησή της όμως της έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Περίμενα τέσσερις μέρες μέσα στην αγωνία μέχρι να επιστρέψει ο Έντι σπίτι ώστε να τον ρωτήσω για την κάρτα. Δεν υπήρχε περίπτωση να του έλεγα κάτι από το τηλέφωνο - ήθελα να δω την αντίδρασή του». Έτσι κι έγινε.

«Μετά το δείπνο, έβαλα τα κορίτσια στο κρεβάτι, έκατσα στο τραπέζι της κουζίνας απέναντι από τον Έντι και τον ρώτησα 'ποιος είναι ο Νέιτ;'. Εκείνη τη στιγμή ήξερα πως η ζωή μου θα γυρνούσε ανάποδα. Το πρόσωπό του κατέρρευσε καθώς μου εξομολογήθηκε την ιστορία. Και τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα απ' ότι είχα σκεφτεί».

Ξαφνικά η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο σε έναν άλλο γάμο!

«Ο Έντι ήταν μαζί με τη σύντροφό του Νατάσα για περισσότερα από 10 χρόνια. Ήταν μαζί του πριν ακόμα γνωρίσει εμένα. Της έλεγε ότι πήγαινε για δουλειά και ερχόταν σε μένα και στα κορίτσια. Ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω πως κατάφερε να συνδυάσει τη δουλειά και δύο γάμους σε δύο διαφορετικές πόλεις».

Ο Έντι της ζήτησε να χωρίσουν καθώς όπως είπε ήθελε να συνεχίσει τη ζωή του με τη Νατάσα και της τόνισε πως θα φροντίσει να στηρίξει τόσο την ίδια όσο και τις κόρες τους.

«Ήμουν συντετριμμένη και ντρέπομαι που το λέω τώρα αλλά τον παρακαλούσα να μείνει εκείνο το βράδυ, όμως μου είπε ότι έπρεπε να φύγει», λέει η γυναίκα που πήρε το αίμα της πίσω.

Πώς; «Βρήκα τη Νατάσα στο Facebook και της έστειλα μια φωτογραφία μου με τα κορίτσια ώστε να καταλάβει με τι άνθρωπο ζούσε τόσα χρόνια. Τον παράτησε και απ' ότι ξέρω, τώρα είναι μόνος του. Ας ελπίσουμε ότι θα βρει λίγο χρόνο να σκεφτεί για τις ζωές που έκανε άνω κάτω».

Ο Έντι πληρώνει διατροφή και περιστασιακά επισκέπτεται τις κόρες του. «Διατηρούμε μια πολιτισμένη και επαγγελματική σχέση, μέχρι εκεί», σημειώνει η γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ