Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Δασκάλα αποπλάνησε 15χρονο, τον υιοθέτησε και γέννησε το παιδί του!

Μια απίστευτη ιστορία καταγγέλλει ένας 20χρονος που έπεσε θύμα από την ίδια του τη δασκάλα!

Πρόκειται για έναν Αμερικανό του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους, ο οποίος στρέφεται ενάντα στην πρώην καθηγήτριά του Laura Lynn Cross, αλλά και στην διοίκηση του γυμνασίου και του λυκείου του που επέτρεψε στη γυναίκα αυτή να τον εκμεταλλευτεί χωρίς να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να τον προστατεύσει.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο νεαρός, η 37χρονη σήμερα Cross τον προσέγγισε ερωτικά, φλερτάροντάς τον 2009, όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών.

Ο «δεσμός» αυτός ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2012 όταν ο μαθητής ήταν 15 ετών.

Η σχέση τους έγινε ακόμα πιο περίπλοκη όταν η Cross έπεισε την μητέρα του νεαρού να της παραχωρήσει την μερική κηδεμονία του, ώστε να τον βοηθήσει να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που τον βασάνιζαν μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο.

Ο νεαρός τότε μετακόμισε στο σπίτι της Cross, με την έγκριση της μητέρας του, που ισχυρίζεται ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα για τις πονηρές και αρρωστημένες προθέσεις της γυναίκας με τον γιο της.

Λίγους μήνες αργότερα, η μητέρα του νεαρού κατάλαβε τι συνέβαινε και κατήγγειλε τη δασκάλα στην αστυνομία, παρέχοντας σχετικά στοιχεία που αποδείκνυαν ότι η Cross είχε σχέση με το αγόρι από τα 15 του.

Εξι μήνες αργότερα, η Cross έφερνε στον κόσμο το παιδί του νεαρού εραστή της, την ίδια περίοδο που ξεκινούσε η δίκη της κατά την οποία καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Το παιδί δόθηκε για υιοθεσία και η καθηγήτρια είναι πια στη φυλακή.

Με την μήνυση που κατέθεσε αυτήν την εβδομάδα, ο 20χρονος πλέον νεαρός ζητά αποζημίωση από την ίδια την Cross, για τα ψυχικά τραύματα που του προκάλεσε η δασκάλα του αλλά και από το σχολείο που την είχε προσλάβει θεωρώντας την ικανή να διδάξει και να συναναστραφεί με μαθητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ