Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Πώς ένας νεαρός γλίτωσε μια 94χρονη που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα

Μια 94χρονη γυναίκα οδηγεί το αυτοκίνητό της σε αυτοκινητόδρομο του Λούμποκ στο Τέξας. Μόνο που κάτι δεν πάει καλά, καθώς χωρίς να το έχει καταλάβει βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα!

Ευτυχώς για την ίδια και τους άλλους οδηγούς, ο νεαρός Tomas Prado, που κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό, κατάφερε να τη σταματήσει και να της εξηγήσει το λάθος της.

«Σκέφτηκα αμέσως μην αφήσεις αυτή να είναι η τελευταία της μέρα. Δεν ξέρει», εξήγησε ο Prado στον τηλεοπτικό σταθμό WLFI.

Για να μπορέσει να τη σταματήσει χρειάστηκε να μπει και αυτός στο αντίθετο ρεύμα. Έφτασε με το βανάκι του δίπλα στο αυτοκίνητό της και με φωνές και νοήματα κατάφερε να την κάνει να σταματήσει. Για καλή τους τύχη δεν υπήρχε πυκνή κυκλοφορία εκείνη την ώρα στο αυτοκινητόδρομο.

«Αυτό που μου πέρασε από το μυαλό εκείνη την ώρα ήταν πως αν συνέβαινε κάτι θα προτιμούσα να χτυπήσω εγώ παρά η γυναίκα. Υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσα να είχαν γίνει με καλύτερο και ποιο ασφαλή τρόπο από την πλευρά μου, αλλά είμαι χαρούμενος ότι όλα πήγαν καλά», τόνισε.

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Αυγούστου και σύμφωνα με τον Prado η 94χρονη γυναίκα επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ