Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

O Θάνος Ολύμπιος στο Θέατρο πάρκου Τρίτση στο Ίλιον με ελεύθερη είσοδο (2/9)

Καλεσμένη του η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Λιζέτα Νικολάου
Μία από τις τελευταίες καλοκαιρινές συναυλίες του πρόκειται να πραγματοποιήσει ο χαρισματικός ερμηνευτής Θάνος Ολύμπιος τη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στον Δήμο Ιλίου στο Θέατρο Πάρκου ‘’Αντώνης Τρίτσης’’.
Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Ιλίου και η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν για το κοινό.

Ο Θάνος Ολύμπιος ο οποίος είναι πτυχιούχος του μουσικού Παν/μιου Αθηνών, θα ερμηνεύσει γνωστά αγαπημένα έντεχνα και λαïκά τραγούδια αλλά και κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία παρουσιάζοντας  τα τελευταία τραγούδια που του εμπιστεύθηκε πριν φύγει από την ζωή ο κορυφαίος στιχουργός-ποιητής Μάνος Ελευθερίου, αλλά και τραγούδια από τον 3ο του προπέρσινο δίσκο με καινούριες συνθέσεις που του χάρισε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α. που έγινε πλατινένιος.

Special guest της βραδιάς είναι η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Λιζέτα Νικολάου η οποία θα ερμηνεύσει γνωστά αγαπημένα κλασικά λαïκά τραγούδια καθώς και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία με τους: Δήμο Μούτση, Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Ελευθερίου, Γιάννη Σπανό κ.α.

Μαζί, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές υπό τη συνοδεία πενταμελούς ορχήστρας θα χαρίσουν στο κοινό μία μοναδική βραδιά, γεμάτη αληθινά τραγούδια του χθες και του σήμερα και ερμηνείες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.

Συνοδεύουν οι μουσικοί: Κιθάρα-Μπουζούκι: Δημήτρης Μαργαρίτης, Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης,  Ντραμς: Γιάννης Καλκάνης, Κοντραμπάσο: Βασίλης Καραχούτης, Φλάουτο-Σαξόφωνο: Μάριος Χριστόπουλος.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21:00
Θέατρο Πάρκου ‘’Αντώνης Τρίτσης’’,  Ίλιον. (Είσοδος από Λεωφ. Δημοκρατίας)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ