Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει καλοσχηματισμένα και σωστά περιποιημένα νύχια; Η απάντηση είναι όλες! Τι γίνεται όμως όταν εκείνα γίνονται αδύναμα και σπάνε εύκολα;
Μάλλον τα παράκανες με το μανικιούρ, δεν τα άφησες καθόλου να «αναπνεύσουν» και τα νύχια σου πλέον σπάνε με το παραμικρό. Το ξέρουμε πως δεν μπορείς να τα βλέπεις άβαφα αλλά πρέπει να κάνεις μια παύση για μερικές εβδομάδες και να τους δώσεις ξανά τη δύναμη και την ελαστικότητα που χρειάζονται.
Η συνταγή που θα τα δυναμώσει:
Υλικά:
Ελαιόλαδο
Μπύρα
Ξίδι
Εκτέλεση:
Ρίξε μέσα σε ένα κατσαρολάκι ένα τέταρτο του φλιτζανιού ελαιόλαδο και άφησέ το να ζεσταθεί. Έπειτα, βγάλε το από τη φωτιά και ρίξε το μέσα σε ένα καθαρό μπολάκι, στο οποίο θα προσθέσεις επίσης μισό φλιτζάνι μπύρα και ένα τέταρτο του φλιτζανιού ξίδι. Ανακάτεψέ τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και έπειτα μούλιασε τα χέρια σου μέσα στο μπολάκι. Αφήσέ τα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μουλιάσουν καλά και έπειτα τα ξέπλυνέ τα με δροσερό νερό.
Ακολούθησε την ίδια διαδικασία τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και τα νύχια σου θα είναι και πάλι γερά όπως πρώτα!
Μάλλον τα παράκανες με το μανικιούρ, δεν τα άφησες καθόλου να «αναπνεύσουν» και τα νύχια σου πλέον σπάνε με το παραμικρό. Το ξέρουμε πως δεν μπορείς να τα βλέπεις άβαφα αλλά πρέπει να κάνεις μια παύση για μερικές εβδομάδες και να τους δώσεις ξανά τη δύναμη και την ελαστικότητα που χρειάζονται.
Η συνταγή που θα τα δυναμώσει:
Υλικά:
Ελαιόλαδο
Μπύρα
Ξίδι
Εκτέλεση:
Ρίξε μέσα σε ένα κατσαρολάκι ένα τέταρτο του φλιτζανιού ελαιόλαδο και άφησέ το να ζεσταθεί. Έπειτα, βγάλε το από τη φωτιά και ρίξε το μέσα σε ένα καθαρό μπολάκι, στο οποίο θα προσθέσεις επίσης μισό φλιτζάνι μπύρα και ένα τέταρτο του φλιτζανιού ξίδι. Ανακάτεψέ τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και έπειτα μούλιασε τα χέρια σου μέσα στο μπολάκι. Αφήσέ τα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μουλιάσουν καλά και έπειτα τα ξέπλυνέ τα με δροσερό νερό.
Ακολούθησε την ίδια διαδικασία τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και τα νύχια σου θα είναι και πάλι γερά όπως πρώτα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ