Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Έχουν σκάσει οι Ρώσοι! Τώρα τα έβαλα με τις... επικαλαμίδες του Χατσερίδη! - Τι απατούν Σάκχοφ, Μάτος

Νέο θέμα από του πουθενά προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι άνθρωποι της Σπαρτάκ Μόσχας, μετά τον αποκλεισμό τους από τον ΠΑΟΚ, βάζοντας αυτή τη φορά στο "στόχαστρο" τον Εβγέν Χατσερίντι και τις... επικαλαμίδες του.

Μετά τις καταγγελίες για τους Ρώσους δημοσιογράφους στην Τούμπα, που έπεσαν στο… κενό, η Σπαρτάκ Μόσχας «ξαναχτύπησε» εναντίον του ΠΑΟΚ, «επιτιθέμενη» στον Εβγέν Χατσερίντι μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, κατηγόρησαν τον Ουκρανό αμυντικό για το γεγονός ότι είχε τη σημαία της χώρας του στις επικαλαμίδες του, υπονοώντας ότι ήθελε έτσι να στείλει… πολιτικό μήνυμα για την κόντρα της Ουκρανίας με τη Ρωσία.

Για το γεγονός ρωτήθηκε μάλιστα και ο Σάκχοφ στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας: «Δεν γνωρίζω αν έδειξε τις επικαλαμίδες του ή όχι και δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις προβοκατόρικες ερωτήσεις».

Θέση για το θέμα πήρε όμως και ο Μάτος, υποστηρίζοντας ότι «απ΄όσο ξέρω τον Χατσερίδη, πάντα έχει στις επικαλαμίδες του τα χρώματα της Ουκρανικής σημαίας. Αυτό είναι φυσιολογικό. Στις δικές μου επικαλαμίδες, υπάρχει επίσης η σημαία της Βραζιλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ