Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Πρωταγωνίστρια η νεολαία στο Αθλητικό Πανόραμα Μεσολακκιάς 2018 (φωτογραφίες)

Με  μεγάλη  επιτυχία στέφθηκε για μια ακόμα χρονιά το Αθλητικό Πανόραμα Μεσολακκιάς 2018, το οποίο διεξήχθη την Δευτέρα 13 Αυγούστου και φιλοξενήθηκε στον αθλητικό πολυχώρο και στο δημοτικό στάδιο  Μεσολακκιάς του Δήμου Αμφίπολης.

Στο Αθλητικό Πανόραμα, που έτυχε φέτος της υποστήριξης της «Ωδής Αμφιπόλεως» συμμετείχαν:

1.    Γ.Σ  " ΛΕΑΙΝΕΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ " Ροδολίβους
2.    Η Ακαδημία Basketball Ν. Ζίχνης
3.    Α.Σ   " ΑΣΠΙΣ " Δραβίσκου
4.    Γ.Σ "ΑΡΗΣ "Πρώτης
5.    Α.Σ  " ΑΓΩΝ " Κορμίστας
6.    Α.Σ " ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ " Μεσολακκιάς
7.    Α.Σ  " ΔΟΞΑ"  Παλαιοκώμης
8. Νέοι από  το Δ.Δ Αμφίπολης   
9. Νεαροί κατασκηνωτές από τις  κατασκηνώσεις «Τσάφ - Τσούφ"» και «Τζιώνη»

 Η εκδήλωση περιλάμβανε τρεις (3) σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το « 9ο Παιδικό Τουρνουά Μπάσκετ Ομάδων 3χ3 αγοριών » και κατόπιν τη σκυτάλη των δράσεων πήρε το «3o Τουρνουά Βόλεϊ κοριτσιών».

Παράλληλα βρισκόταν σε εξέλιξη  το «2o Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 αγοριών» με αγώνες στο δημοτικό στάδιο Μεσολακκιάς (για μαθητές  Γυμνασίου – Λυκείου)   και στο γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού πολυχώρου, για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας  κάτω των 11 ετών .

Στους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και εθελοντές δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής στην διοργάνωση.

«Η ενεργός συμμετοχή των νέων (αθλητών και εθελοντών) που είναι ο βασικός στόχος μας επιτεύχθηκε σε ένα πολύ υψηλό βαθμό . Αυτό είναι το πιο σπουδαίο, δηλαδή τα αγόρια και τα κορίτσια της περιοχής μας να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, να αγαπήσουν κάποιο αγώνισμα, να καρπωθούν τα οφέλη  της  άθλησης και του εθελοντισμού και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους», ανέφεραν οι πρωτεργάτες του Αθλητικού Πανοράματος   Γιάννης Παρτόζης και Γιώργος Νένος.

Το Αθλητικό Πανόραμα Μεσολακκιάς αποτελεί χρόνια τώρα φυτώριο για νέους αθλητές, αφού αρκετά από τα παιδιά που συμμετείχαν στις προηγούμενες διοργανώσεις, είναι σήμερα αθλητές και αθλήτριες.

Η δράση έχει  ενταχθεί  στην *Παγκόσμια Ημέρα των Νέων 2018 των Ηνωμένων Εθνών * και έχει μπει  στον Παγκόσμιο χάρτη.







Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ