Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος & #Brexit απασχόλησαν τους χρήστες την εβδομάδα που πέρασε

Μας το κοινοποίησε το Monitor
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος & #Brexit απασχόλησαν τους χρήστες την εβδομάδα που πέρασε

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Το αρχιτεκτονικό θαύμα του Renzo Piano!
Ένα απο τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της τελευταίας εβδομάδας ήταν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τον συμβολικό τίτλο Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο.

Στο Μonitor καταγράψαμε τις αναφορές που πραγματοποιήθηκαν από τις 20 έως τις 30 Ιουνίου, όσον αφορά τις ηλικίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τις φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο στις online συζητήσεις.
ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ
H Βρετανία φεύγει από την Ευρώπη #Brexit
Παρότι οι δημοσκοπήσεις και οι προβλέψεις πολλών αναλυτών τις προηγούμενες ημέρες, έδειχναν σαφή επικράτηση της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρώπη, τα ποσοστά της αποχώρησης τελικά ήταν σαφώς υψηλότερα. Στο Μonitor καταγράψαμε τις αναφορές που πραγματοποιήθηκαν την ημέρα ψήφισης του δημοψηφίσματος δηλαδή, αλλά και των αποτελεσμάτων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Digital Media Awards (DIME) 2016!
Tην Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2016. Ένας δημοφιλής θεσμός που έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.
Πολλές παρουσίες και φέτος από όλη την αγορά των Digital Media που βραβεύτηκαν για τις ξεχωριστές και καινοτόμες ιδέες και πρακτικές τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Monitor συνεργάζεται με τη Knowcrunch και το Deree στο Professional Diploma Digital & Social Media.
Στο Monitor με χαρά συμμετέχουμε πάντα σε εκπαιδευτικά σεμινάρια δίπλα σε σημαντικά στελέχη της αγοράς και αρπάζουμε την ευκαιρία να εκπαιδεύσουμε και να διαφωτίσουμε σχετικά με το online monitoring.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Monitor είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής αναφορών για το ελληνικό internet, που έχει αναπτύξει η Sidebar. Απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση και παρακολούθηση της φήμης τους στο διαδίκτυο. Καθώς επίσης και σε marketers και διαφημιστές που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα το κοινό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ