Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Προληπτικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν, για τους διεθνείς αθλητές της ποδηλασίας

Σε πλήρη παθολογικό και καρδιολογικό προληπτικό έλεγχο στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center υπεβλήθησαν αθλητές που στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες της ποδηλασίας, στην τελική φάση της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο και των άλλων διεθνών υποχρεώσεων που συμπληρώνουν το θερινό αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ.

Οι ποδηλάτες της Εθνικής Ανδρών, Ζαφείρης Βολικάκης, Σωτήρης Μπρέτας και Γιάννης Καλογερόπουλος, καθώς και αθλητές της Εθνικής Νέων κάτω των 23 ετών και της Εθνικής Εφήβων – Νεανίδων, κρίθηκαν από ιατρικής πλευράς πανέτοιμοι για το βαρύ πρόγραμμα του καλοκαιριού, όπως με ικανοποίηση διαπίστωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΠ, Αθανάσιος Τερζής και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Δημήτρης Χίος, που συνόδευαν την αποστολή στο νοσηλευτικό κέντρο.

Ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του τομεάρχη Παθολογικού, διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος του ΕΝΗC, Αντωνίου Δημητρακόπουλου και του διευθυντή του Β΄ Καρδιολογικού Τμήματος, Ηλία Τσούγκου. Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα προαθλητικού ελέγχου πραγματοποιήθηκε σε εφαρμογή της προνομιακής σύμβασης για ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και για την νοσηλεία αθλητών, στελεχών και γενικότερα του διοικητικού προσωπικού της, που έχει υπογράψει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

«Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αποτελεί έναν πολύτιμο αρωγό για την ελληνική ποδηλασία και εγγύηση για την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου», δήλωσε με την ολοκλήρωση του προληπτικού ελέγχου ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιος Τερζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ