Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Κώστας Γκιουλέκας: "Η πολιτική των μνημονίων και των φόρων είναι η πολιτική αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ" (βίντεο)

"Το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος γεμίζει θλίψη όσους γνωρίζουν ιστορία, γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση του Μονέ, του Σουμάν, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ντε Γκώλ, του Αντενάουερ έγινε με σκοπό να πραγματοποιηθεί κυρίως μια πολιτική ένωση. Και αυτό γιατί η Ευρώπη είχε αιματοκυλιστεί δύο φορές από τους Παγκόσμιους Πολέμους.

Και έρχεται η Βρετανία, μία από τις πρωταγωνίστριες δυνάμεις σε αυτούς τους πολέμους, πρώτη να κλωτσήσει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα", ανέφερε χαρακτηριστικά, στην συζήτηση για το Brexit, στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

"Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν μπορούμε να ακούμε κηρύγματα για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, για μια Ευρώπη των λαών από μία κυβέρνηση που έχει φορολογήσει και τον αέρα που αναπνέουμε!

Εκτός και εάν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεωρεί την πολιτική των μνημονίων και των φόρων πολιτική της αλληλεγγύης και την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% και τις μειώσεις στις συντάξεις ως κοινωνική ευαισθησία!

Η κυβέρνηση αυτή είναι υπόλογη στον ελληνικό λαό γιατί ακολουθεί μία πολιτική η οποία μας βούλιαξε στην ύφεση! Κάνουμε έναν αγώνα για να ξαναγυρίζουμε εκεί που ήμασταν πριν την καταστροφική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!", τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Τέλος, στην συζήτηση για την offshore εταιρεία της "Αυγής", ο Κ.Γκιουλέκας επισήμανε:

"Οι άνθρωποι που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την διαφάνεια πιάστηκαν με offshore εταιρεία στην Αυγή, το κομματικό τους όργανο! Οι άνθρωποι που πέρασαν ειδικό νόμο για τις offshore, δίνοντας βέβαια περίοδο χάριτος δύο μηνών προκειμένου κάποιοι να "τακτοποιήσουν" τις υποθέσεις τους...

Οι άνθρωποι που έχουν φορολογήσει ότι κινείται σε αυτή τη χώρα μιλούν για την ηθική της Αριστεράς όταν στα υπουργεία διορίζουν από τα παράθυρα συγγενείς και φίλους και όταν κάποιοι υπουργοί "ξεχνούν" να δηλώσουν κάτι εκατομμύρια και κάτι ακίνητα στις φορολογικές τους δηλώσεις. Αυτή είναι η ηθική του ΣΥΡΙΖΑ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ