Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Απίστευτη δήλωση Μπαλαούρα: Εάν δεν ήμασταν κυβέρνηση τώρα θα διαδηλώναμε για τον ΟΛΠ!

Στους δρόμους να διαδηλώνει κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ θα βρισκόταν αν δεν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα είπε σήμερα ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας.

Μιλώντας στον ραδιασταθμό Παραπολιτικά 90.1 Fm, με αφορμή τις εξελίξεις στη συμφωνία παραχώρησης και ενώ σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή, ο βουλευτής τουΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «οδυνηρό συμβιβασμό» και υπογράμμισε πως «οφείλουμε να υλοποιήσουμε την συμφωνία διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Παρολ’ αυτά τόνισε ότι «όλος ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα πράγματα δεν τα θέλει», αναφερόμενος και στην παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

«Στην ουσία τουλάχιστον δεν την θέλουμε έτσι! Μπορεί αν ήταν στο χέρι μας να κάναμε τομές διαφορετικές», είπε μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση τη θέλει την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠΑ σημείωσε: «Είναι πολλά πράγματα τα οποία δεν θέλουμε, όπως είναι γνωστό ότι δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων, είμαστε υποχρεωμένοι όμως, δυστυχώς, να το υλοποιήσουμε επειδή υπήρξανε συμφωνίες με την προηγούμενη κυβέρνηση και οι δανειστές έλεγαν ότι το κράτος έχει συνέχεια».

Ο βουλευτής όμως δεν έμεινε εκεί αλλά σε παρατήρηση του Ν. Ευαγγελάτου ότι αν δεν ήταν στην κυβέρνηση θα διαδήλωνε στους δρόμους απάντησε «βεβαίως». Και αυτό γιατί, όπως είπε, «αυτοί που θα κυβερνούσαν θα ήταν οι ίδιοι που φτιάξανε την σύμβαση».

Παραδέχθηκε τουλάχιστον ότι πρόκειται για αντίφαση λέγοντας: «Βεβαίως είναι μια αντίφαση της κατάστασης της εποχής μας, εμείς προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή την αντίφαση. Είναι σαφές αυτό, δεν κρυβόμαστε! Δηλαδή λέμε ότι αυτά δεν μας αρέσουν, είμαστε υποχρεωμένοι όμως να τα υλοποιήσουμε διότιδιαφορετικά υπάρχει γκρεμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ