Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ποιος θα παρουσιάζει τον "Τροχό της τύχης"

Τον ανανεωμένο και πολυσυζητημένο "Τροχό" του Star όχι δεν θα γυρίσει ούτε ο Κώστας Κόκλας, ούτε ο Ηλίας Βρεττός, ούτε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

And the winner is Πέτρος Πολυχρονίδης. Με άλλα λόγια; Από την εποχή του Γιώργου Πολυχρονίου, περνάμε στην εποχή του Πέτρου Πολυχρονίδη! Ποιος είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης; Είναι ένα νέο, ωραίο αγόρι τον οποίο σαφέστατα και γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι άνδρες, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους και αγαπητούς αθλητικογράφους, ο οποίος με πάθος έχει υπηρετήσει το αθλητικό ρεπορτάζ και σε εφημερίδες, αλλά και σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Παρόλα αυτά είχε και ένα τρελό όνειρο... Ειχε το όνειρο κάποια στιγμή να ασχοληθεί και με τη τηλεόραση, όχι ,όμως, με... αθλητική, αλλά με ψυχαγωγική διάθεση. Το όνειρό του αυτό ,λοιπόν, γίνεται λίαν συντόμως πραγματικότητα μιας και θα είναι με δόξα και τιμή ο νέος οικοδεσπότης του "Τροχού της τύχης" που ζωντανεύει ξανά στους δέκτες μας μετά από πρωτοβουλία των ανθρώπων του Star.


Μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η εντυπωσιακή καλλονή Τζούλια Νόβα, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ