Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Οι 15 πιο sexy γυμνάστριες του Instagram

Όλοι οι οπαδοί του γυμναστηρίου έχουν ως στόχο ένα απίστευτο σώμα. Η βιομηχανία γυμναστικής είναι μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων, κυρίως λόγω των προϊόντων που υπόσχονται εκπληκτικά σώματα.
Αυτή η τάση αποτυπώνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram καθώς όπως αποδεικνύει και η λίστα που ακολουθεί, οι λογαριασμοί με τους περισσότερους Followers είναι αυτοί των πανέμορφων γυναικών που ασχολούνται φανατικά με την γυμναστική και όλος ο τρόπος ζωής τους βασίζεται στην υγιεινή διατροφή και άσκηση.

15. Faya – 35,000 Followers

Όταν δεν προπονείται, η Faya είναι μοντέλο και DJ.
Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της είναι από τις προπονήσεις της. Η εκστρατεία της «My Killer Body Motivation» είχε συγκεντρώσει πάνω από 35.000 οπαδούς στο Instagram.

14. Jennifer Nicole Lee – 72,300 Followers

Η Jennifer Nicole Lee έγινε πρότυπο για τις γυναίκες αφότου έχασε πολλά κιλά μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Αλλά η Jennifer δεν σταμάτησε εκεί καθώς έγινε εκπαιδεύτρια φυσικής κατάστασης και ανακηρύχθηκε Μις Μπικίνι στην Αμερική το 1996. Ακόμη και σήμερα, είναι γυμνάστρια και μοντέλο που ακολουθείται από χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά, φτάνοντας περίπου τους 72.300 οπαδούς στο Instagram.

13. Alyssa Julya Smith – 74,000 Followers

Η Alyssa Julya Σμιθ είναι από το Newport Beach της Καλιφόρνια και δουλεύει επαγγελματικά ως μοντέλο από τότε που ήταν 16 ετών. Εκτός από όμορφη είναι και μορφωμένη καθώς φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νότια Καλιφόρνια. Έχει πάνω από 74.000 οπαδούς στο Instagram και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα και γυμνάστριες στο διαδίκτυο. Το Instagram της είναι γεμάτο από φωτογραφίες της καθημερινότητά της, από προπονήσεις και από νυχτερινές εξόδους.

12. Laura Michelle Prestin – 81,900 Followers

Η Laura Michelle Prestin είναι γνωστή για τη νευρική ανορεξία που είχε βιώσει και έχει εμπνεύσει ανθρώπους να ζήσουν με έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι και αυτή γυμνάστρια. Το σώμα της είναι ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα και φυσικά δεν παραλείπει να το αναδεικνύει.

11. Hannah Bronfman – 132,000 Followers

Η Hannah Bronfman ζει τη ζωή της στο έπακρο. Είναι DJ, μοντέλο, λάτρης της γυμναστικής και επιχειρηματίας. Η Bronfman έγινε περισσότερο γνωστή από την ανάπτυξη μιας εφαρμογής που ονομάζεται, "Beautified", η οποία βοηθά τους ανθρώπους να βρουν έστω και το τελευταίο λεπτό, υπηρεσίες ομορφιάς. Από αυτήν εφαρμογή έγινε διάσημη και έβγαλε πολλά χρήματα. Άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις προπονήσεις της και το σώμα της και η δημοτικότητά της άρχισε να ανεβάσει στα ύψη.
Συνεχίζει να τελειοποιεί την εφαρμογή που την έκανε πλούσια και οι οπαδοί της στο Instagram φτάνουν τους 132.000.

10. Tracy Anderson – 133,000 Followers

Η Tracy Anderson είναι μία από τις πρώτες που μίλησε για την υγιεινή διατροφή στο διαδίκτυο. Με πάνω από 133.000 οπαδούς στο Instagram, είναι σχεδόν τόσο διάσημη όσο οι διασημότητες που γυμνάζει.

9. Jamie Eason – 159,000 Followers

Η Jamie Eason είναι ένα από τα πιο παραγωγικά και γνωστά μοντέλα- γυμνάστριες σήμερα. Είναι πρώην μαζορέτα των NFL και πλήρους απασχόλησης εκπρόσωπος, του Bodybuilding.com. Με σχεδόν 160.000 οπαδούς στο Instagram, η Jamie έχει εμφανιστεί σε πολλά εξώφυλλα σε περιοδικά φυσικής κατάστασης και είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της βιομηχανίας. Σήμερα εργάζεται πάνω στη δική της γραμμή μαγιό και έχει κυκλοφορήσει και τη δικά της θρεπτικά συμπληρώματα διατροφής.

8. Cally Clarice – 206,000 Followers

Η Cally Clarice θεωρείται μια από τις πιο εμπνευσμένες γυμνάστριες σήμερα, με πάνω από 200.000 οπαδούς στο Instagram. Είναι πρωταθλήτρια-μοντέλο μπικίνι καθώς και σύμβουλος για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση. Με ένα σώμα σαν το δικό της, όλοι φαίνεται να θέλουν να ακούσουν τις συμβουλές της.

7. Amanda Bisk – 265,000 Followers

Η Amanda Bisk θεωρείται μια σούπερ σταρ του Instagram με πάνω από 265.000 οπαδούς. Γεννημένη στην Αυστραλία και πολίστρια Ολυμπιακών προδιαγραφών, η Amanda διαγνώστηκε με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Μετά την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, διέγραψε τους στόχους της να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και άρχισε να κάνει γιόγκα για να ανακουφίζεται από την προπόνηση χωρίς να εξαντλεί τον εαυτό της. Ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες τον εαυτό της και να τις αναρτά στο Instagram. Δεν πήρε πολύ καιρό για να εκραγεί ο λογαριασμός της!

6. Dianna Dahlgren – 288,000 Followers

Η Dianna Dahlgreen θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα γυμναστηρίου, με σχεδόν 300.000 οπαδούς στο λογαριασμό της στο Instagram. Έχει μεγάλη εμπειρία με το modeling από τότε που ήταν 13 ετών. Στην ηλικία των 19, η Dianna ήθελε κάτι περισσότερο και άρχισε να παίρνει μέρος σε αγώνες γυμναστικής. Η Dianna έκανε και περιοδεία στη χώρα ως μοντέλο για Supercross.

5. Mary Helen Bowers – 321,000 Followers

Η Mary Helen Bowers έχει ίσως το πιο μοναδικό λογαριασμό Instagram, καθώς είναι μια επαγγελματίας μπαλαρίνα, μοντέλο και προπονήτρια. Συγκέντρωσε την προσοχή μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με την ίδια να χορεύει μπαλέτο, ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Οι φωτογραφίες της, την δείχνουν συνήθως με τις pointe και μερικές φορές με την φούστα, να κάνει φυσιολογικά πράγματα, όπως βόλτες σε αξιοθέατα, ψώνια, στο γυμναστήριο, ή περνώντας χρόνο με το μωρό της (αφού είναι μια νέα μαμά).

4. Caitlin Rice – 668,000 Followers

Με πάνω από 668 000 οπαδούς στο Instagram, η Caitlin Rice είναι φιλάνθρωπος και απίστευτα όμορφη. Θεωρεί τον εαυτό της αθλήτρια αλλά και μοντέλο.
Το Instagram της έχει φωτογραφίες από τις προπονήσεις της, τα τρόφιμα και τον συνολικό τρόπο ζωής της. Η Caitlin υπερηφανεύεται για το ότι μπορεί να παρακινήσει τους ανθρώπους να ζήσουν με πιο υγιεινό τρόπο ζωής ενώ διασκεδάζουν παράλληλα.

3. Lyzabeth Lopez – 1.6 εκατ. Followers

Η Lyzabeth Lopez είναι από τα κορυφαία μοντέλα γυμναστηρίου, personal trainer και κορυφή στην ολιστική διατροφή. Με το λογαριασμό της Instragram να φτάνει τους 1,6 εκατ. οπαδούς, η Lyzabeth έχει τη λύση για όλους τους τύπους σώματος. Από συμβουλές για την ομορφιά, τις προπονήσεις, το personal training, και συνολικά τον τρόπο ζωής, η Lyzabeth έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας καλός σύμβουλος για την καλή υγεία με ρεαλιστικές προσδοκίες.

2. Izabel Goulart – 1.7 εκατ, Followers

Η Izabel Goulart έχει πάνω από 1,7 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram και είναι ένα μοντέλο με καταγωγή από τη Βραζιλία. Από το 2005 μέχρι το 2008, ήταν ένας από τους μυστικούς αγγέλους της Victoria's Secret και έχει δουλέψει και για την Armani Exchange.

1. Michelle Lewin – 3.9 εκατ. Followers

Η Michelle Lewin είναι 27 ετών και είναι ένα από τα πιο καυτά και πιο περιζήτητα μοντέλα γυμναστηρίου με σχεδόν 4 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram. Ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling, και ήταν πρώην μοντέλου του Playboy. Στην συνέχεια την κέρδισε το γυμναστήριο και ο αθλητικός τρόπος ζωής.
Μοιράζεται την καθημερινή προπόνηση και τη διατροφή της, με τους οπαδούς της. Η Michelle έχει κερδίσει και πολλούς διαγωνισμούς bodybuilding.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ