Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΝΟΜΑΡΧΙΑ» - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ανακοίνωση της Αττικό Μετρό - Μετρό Θεσσαλονίκης:
Η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά προχωρά και από αύριο, Τετάρτη 1 Απριλίου θα ισχύσουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.

Συγκεκριμένα:

Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μητρ. Κυδωνιών Γρ., από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πάτμου.

Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μητρ. Κυδωνιών Γρ., από τη συμβολή της με την οδό Ιφιγενείας μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βασ. Όλγας.

Αμφιδρομείται το ρεύμα πορείας προς τη Λεωφ. Βασ. Όλγας της οδού Μητρ. Κυδωνιών Γρ., μεταξύ των οδών Πάτμου και Ιφιγενείας. Το τμήμα αυτό της οδού θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Δημιουργείται νέα οδός (ROAD) διπλής κατεύθυνσης βορειοδυτικά και παράλληλα της οδού Μητρ. Κυδωνιών Γρ. που συνδέει την οδό Γ. Παπανδρέου και τη Λεωφ. Βασ. Όλγας. Η εν λόγω οδός θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

-Διαθέτει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

-Η κίνηση των πεζών θα διεξάγεται μέσω των τριών σηματοδοτούμενων πεζοδιαβάσεων και των πεζοδρομίων που δημιουργούνται εκατέρωθεν της οδού.

-Η κίνηση των οχημάτων θα ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες στο ύψος της συμβολής της με την οδό Γ. Παπανδρέου και με τη Λεωφ. Βασ. Όλγας.

Δημιουργείται νέα συνδετήρια οδός (SYND) μεταξύ της προαναφερθείσας οδού (ROAD) και της οδού Μητρ. Κυδωνιών Γρ. Η εν λόγω οδός θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

-Είναι διπλής κατεύθυνσης.

-Διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση πορείας.

-Η κίνηση των πεζών θα διεξάγεται μέσω της σηματοδοτούμενης πεζοδιάβασης στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μητρ. Κυδωνιών Γρ. και των πεζοδρομίων που δημιουργούνται εκατέρωθεν της οδού.

-Η κίνηση των οχημάτων θα ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες στο ύψος της συμβολής της με τη νέα οδό (ROAD) και με την οδό Μητρ. Κυδωνιών Γρ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων μεταξύ των οδών Μητρ. Κυδωνιών Γρ. Και Μοσχονησίων θα διεξάγεται ως εξής:

-Με κατεύθυνση προς ανατολικά μέσω των οδών Μητρ. Κυδωνιών Γρ. – Καπετάν Γκόνη – Μητρ. Καλλίδου – Νέα Οδός (ROAD) – Νέα Συνδετήρια Οδός (SYND) – Ιφιγενείας – Λεωφ. Βασ. Όλγας – Μοσχονησίων.

-Με κατεύθυνση προς δυτικά μέσω των οδών Μοσχονησίων – Λεωφ. Βασ. Όλγας – Νέα Οδός (ROAD) – Γ. Παπανδρέου – Μητρ. Κυδωνιών Γρ.

Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Μητρ. Καλλίδου μεταξύ των οδών Γ. Παπανδρέου και Καθ. Ρωσίδου, με φορά κίνησης προς την οδό Γ. Παπανδρέου.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ