Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Μια Ψυχοδραματική Αναπαράσταση με θέμα τον Καρκίνο υπέρ του Συλλόγου Άλμα Ζωής Θες/νίκης

Στο πλαίσιο της “Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας” τη Μ. Τρίτη στις 7 Απριλίου, “Το Δέντρο της Ζωής”Φρίντα Ξύστρου, διοργανώνει στο θέατρο Αυλαία, ώρα 6:00 μ.μ. τη διαδραστική ψυχοδραματική αναπαράσταση με τίτλο «Η Αγάπη Αλλιώς» και θέμα την ενημέρωση για τον Καρκίνο.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αφύπνιση όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτου ηλικίας και γένους, και η κατανόηση όλων των μορφών του καρκίνου σε όλες τις ηλικίες και στα δύο φύλα, αλλά κυρίως των συναισθημάτων που βιώνουν οι πάσχοντες στην καθημερινότητά τους, η αναγνώριση αυτών στο οικείο περιβάλλον τους και πάνω απ όλα η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.
Πρόκειται για μία μη κερδοσκοπική εκδήλωση, καθώς έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων της εκδήλωσης, αξίας 10 ευρώ, θα διατεθούν στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.
Την οργάνωση της παράστασης και την επιστημονική επιμέλεια υπογράφουν η Φρίντα Ξύστρου. Την ενδυματολογική και σκηνική επιμέλεια η θεατρολόγος – σχεδιάστρια μόδας, Ναταλία Παλάντζα. Τραγουδούν η Μαρία Πρέκα lyrico Spido Soprano.
Τη χορογραφία της Νατάσσας Κωνσταντινίδου ερμηνεύουν οι χορευτές Γιώργος Γιαννόπουλος, Κωστής Κώτσος, Ανδριάνα Πετρίδου, Εύη Παυλίδου, Ιωάννα Παλαμήδη, Εριφύλλη Τροίζη, Ξένια – Σύλβια Δεληδωρίδη, Ματίνα Καϊφά, Δέσποινα Κιουμουρτζίδη και Δώρα Μελά. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


“Η ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΙΩΣ”
ΜΙΑ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Μ. ΤΡΙΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ώρα: 6 μ.μ.

Θέατρο “ΑΥΛΑΙΑ” (πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή)

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ΕΥΡΩ
Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου “Αυλαία”
(ώρες 10:30 – 13:30 & 17:30 – 21:00)

Κρατήσεις (θέατρο Αυλαία): 2310 237700



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ