Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η 80χρονη που λατρεύει το βελονάκι και το σεξ -'Εχει πάει με 1.000 άνδρες!

H 80χρονη Σίρλεϊ Αντριους αγαπά το πλέξιμο, το βελονάκι και το... σεξ.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως σούπερ πούμα και ισχυρίζεται ότι από το 2008 έχει κάνει σεξ με πάνω από 1.000 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων κάποιων μόλις 18 ετών.«Αρχισε να ασχολούμαι με το πορνό, ερασιτεχνικά, το 2008. Εφτιαξα βιντεάκια στο σπίτι, τα ανέβασα στο Διαδίκτυο και τα σχόλια που πήρα ήταν διθυραμβικά», λέει.

Μάλιστα, η 80χρονη από το Οροβιλ της Καλιφόρνια κατά τους ισχυρισμούς της συμμετέχει και σε όργια. Το μεγαλύτερο; Αυτό με τη συμμετοχή 15 ανδρών.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να με παντρευτούν. Αλλά δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο», λέει ερωτώμενη σχετικά με το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου (έχει ήδη κάνει αρκετούς και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά).


H Aντριους με τον Τζόουνς

Μεγαλύτερος θαυμαστής της ο Κάιλ Τζόουνς με τον οποίο έχουν κάνει μαζί και πολλά ερασιτεχνικά βίντεο και στον οποίο αρέσουν μόνο ηλικιωμένες. Αυτή την περίοδο βγαίνει με έξι ηλικιωμένες κυρίες η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από 68 έως 92 έτη κάτι το οποίο καθόλου δεν ενοχλεί την Αντριους καθώς και στην ίδια, όπως λέει ο Τζόουνς, δεν αρέσουν οι αποκλειστικότητες.Η μεγαλύτερη από τις... φίλες του Τζοόυνς, η 92χρονη Μάργκι από την Πενσυλβάνια δουλεύει ως χορεύτρια...


Η Αντριους με τον Τζόουνς


Η Αντριους σε ηλικία 26 ετών


Η Αντριους σε ηλικία 24 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ