Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Βεζένκοφ: «Αν ξαναέρθει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, θα τη συζητήσω»

Ορθάνοιχτο παράθυρο για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό άφησε με δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Ο 20χρονος άσος δέχτηκε πρόταση και πέρυσι από το «τριφύλλι» ωστόσο την απέρριψε, αποφασίζοντας να παραμείνει στον Άρη.

Kαι απ' ότι αποδείχθηκε δικαιώθηκε, καθώς από ένα μεγάλο ταλέντο εξελίχθηκε στον μεγάλο ηγέτη των «κίτρινων», συλλέγοντας πολύτιμες μπασκετικές εμπειρίες με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στους Θεσσαλονικείς.

«Είχα μια κρούση και ήταν πολύ τιμητική για μένα αφού ο Παναθηναϊκός είναι αν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ένιωσα ότι δεν ήμουν έτοιμος. Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι στον Παναθηναϊκό. Αν ξαναέρθει πρόταση, θα τη συζητήσω. Να τελειώσει η χρονιά και θα δούμε», ανέφερε ο 20χρονος άσος μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ Κύπρου.

Πάντως και ομάδες του ΝΒΑ έχει στρέψει τα βλέμματά τους στον Βεζένκοφ, ο οποίος σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, επισήμανε: «Το όνειρο κάθε αθλητή είναι το ΝΒΑ. Απλά είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να δυναμώσω. Είναι ένας στόχος μακροπρόθεσμος. Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω».

Αναφερόμενος στον Άρη, αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες επισήμανε: «Η ομάδα με έχει βοηθήσει πολύ, μου έχει προσφέρει όλες τις παροχές για να δουλεύω πολύ καλά. Από μικρός πήγα στις υποδομές του Άρη και μου δόθηκε η ευκαιρία για να παίξω την κατάλληλη στιγμή. Με σκληρή δουλειά κέρδισα τη θέση βασικού στην ομάδα.

Ο Άρης πληρώνει τη φετινή ομάδα και τα χρέη που έχει και αυτό δυσκολεύει πολύ γενικά την ομάδα. Με τους παίκτες έχουμε δέσει και είμαστε στην 4η θέση, ένα βαθμό κάτω από τον ΠΑΟΚ και ένα πάνω από την ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ο Άρης προσπαθεί για το καλύτερο.

Θέλω να τελειώσει η χρονιά με τον Άρη και να δουλέψω σκληρά το κορμί μου για το μέλλον. Θα δούμε τις προτάσεις που θα έρθουν, θα μιλήσουμε με τον πατέρα μου και την οικογένεια μου και θα δούμε. Έχω φιλοδοξίες και όνειρα όμως μόνο με σκληρή δουλειά μπορώ να τα υλοποιήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ