Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΝΝΕΙΩΝ

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ ανακοινώθηκε η διενέργεια δημοπρασιών μίσθωσης θαλάσσιου χώρου για την εγκατάσταση θυννείων.

Οι δημοπρασίες θα διενεργηθούν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Μακεδονίας – Θράκης (οδός Αγίας Σοφίας 52, πέμπτος όροφος), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις 15 και 16 Απριλίου 2015.

Οι δημοπρασίες εκμίσθωσης αφορούν θέσεις θαλασσίων χώρων στα Κύμινα, τη Χαλάστρα και την Επανομή, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι, εκτός από το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και το έντυπο φορολογικής ενημερότητας πρέπει να προσκομίσουν ως εγγύηση γραμμάτιο παρακαταθήκης αντίστοιχης αξίας 500 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Μακεδονίας - Θράκης (Αγ. Σοφίας 52, 4ος όροφος, τηλ. 2313 336 540) ή στο Τμήμα Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Αιγαίου 15, τηλ. 2310/478-356).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ