Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΝΔ: Ιδού τα τέσσερα ψέματα της κυβέρνησης

Με non paper η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει τα κατά τη γνώμη της τέσσερα (4) ψέμματα της κυβέρνησης και όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με εταίρους και δανειστές, αλλά και για θέματα εσωτερικής επικαιρότητας.

Ψέμα πρώτο, σύμφωνα με τη Συγγρού ότι «Λένε άλλα στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό» και ως παράδειγμα φέρνει το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός, μετά τη Σύνοδο Κορυφής, καθησύχαζε την ελληνική κοινή γνώμη πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη ρευστότητα της χώρας, αποκρύπτοντας το πραγματικό πρόβλημα από τους Έλληνες πολίτες, αφού λίγες ημέρες μετά έστελνε επιστολή στην κ. Μέρκελ όπου προειδοποιούσε για το ταμειακό πρόβλημα της χώρας.

Ψέμα δεύτερο ότι «Υπονομεύουν το διεθνές κύρος της χώρας στο βωμό του λαϊκισμού», όπως για παράδειγμα τα περί κατάσχεσης γερμανικών περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα.

Ψέμα τρίτο, η κάλυψη που παρείχε η κυβέρνηση στην υπόθεση του κ. Κατρούγκαλου, όπου επισημαίνεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «αγνόησε τη σύγκρουση συμφερόντων και συνέχισε την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας, αναλαμβάνοντας υποθέσεις εναντίον του Δημοσίου».

Και ψέμα τέταρτο το περιστατικό που έλαβε χώρα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, με τα συνθήματα των ΟΥΚ όπου «η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας χρησιμοποίησε για ακόμα μία φορά ψευδείς αιτιάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ