Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Νίκησε και τον Απόλλωνα ο Ηρακλής

Ένα ακόμη βήμα, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, έκανε ο Ηρακλής, που κέρδισε 3-0 τον Απόλλωνα 1926, για την 24η αγωνιστική της FootballLeague. Ο Γηραιός, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, πήρε μια σημαντική νίκη και έδωσε συνέχεια στο αήττητο του πρωταθλήματος.
Ο Ηρακλής κέρδισε δίκαια τον Απόλλωνα που αδικείται από την έκταση του σκορ. Το αποτέλεσμα είναι κακό για τους φιλοξενούμενους. Βρίσκονται μόλις ένα πόντο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στα δύο παιχνίδια που απομένουν με Λαμία εκτός και Αγροτικό Αστέρα εντός θα παλέψουν για την σωτηρία τους.
Το σκορ άνοιξε στο 32΄ με τον Ζιαμπάρη. Στο 70 ο Σιατραβάνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κατσιαρού και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 89 ο Περόνε βρήκε ωραία τον Τσιλιάνιδη και με σουτ έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις οι Πόντιοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ακασού.
Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς (86' Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (77' Καρασαλίδης), Τσιλιανίδης, Πασάς, Λουκίνας (67' Περόνε).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός (88' Θ. Παπαδόπουλος), Βαγγελόπουλος, Δήμου, Ακασού, Παναγιωτούδης, Καράμπελας (72' Ψυχογιός), Φιγκερόα, Αναστασίου (61' Νατσιόπουλος), Κωστούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ