Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ: ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

Συνεργασία Ινστιτούτου Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας και Μοντγκόμερι, αν. καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας από τα τέλη Μαρτίου σε Θεσσαλονίκη & Βόλο
με τη συμμετοχή & υποστήριξη των Κέντρων Λόγου & Μάθησης PlasisWorld
Αν ως γονείς, μέχρι τώρα, αυτό που κυρίως ακούγατε από τους ειδικούς είναι ότι έχετε ελλείψεις που δημιουργούν προβλήματα και κινδύνους για τα παιδιά σας, ήρθε ο καιρός να ακούσετε κάτι πραγματικά διαφορετικό.

Κι όμως … οι γονείς έχουν ειδικές γνώσεις, ικανότητες και θετική εμπειρία που αξίζει να αναδειχθούν και να αναπτυχθούν περαιτέρω.

Οι Ομάδες Στήριξης & Συνεργασίας Γονέων (ΟΣΣΓ) ΔΕΝ είναι μία συνηθισμένη διαδικασία ψυχολογικής υποστήριξης των γονέων αλλά είναι μια διαδικασία προσωπικής και κοινωνικής ενδυνάμωσης των ίδιων και των οικογενειών τους και επιπλέον μια διαδικασία συνεργασίας που αφορά τα όνειρά όλων μας για “τα παιδιά του κόσμου” (και όχι μόνο τα δικά μας παιδιά).

Οι ΟΣΓΓ αποτελούν μία συνεργασία της επιστημονικής ομάδας του αν. καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Μοντγκόμερι και του Ινστιτούτου Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας με τη συμμετοχή & υποστήριξη των Κέντρων Λόγου & Μάθησης PlasisWorld.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ