Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΑΟΚ: Κυνηγώντας το ρεκόρ του 1973

Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάρριψη του «στοιχειωμένου» ρεκόρ της περιόδου 1972-73, όταν σε 17 εντός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα πανηγύρισε 15 νίκες, παραχώρησε μία ισοπαλία και γνώρισε μία ήττα (3-5 από την Παναχαϊκή), που είχε αποδειχθεί μοιραία και στέρησε τον τίτλο από την ομάδα του Σάνον, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 92 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Ολυμπιακό.

Επειτα και από τη νίκη επί της ΑΕΛ Καλλονής στην Τούμπα (2-1) ο Δικέφαλος έφτασε τις 15 νίκες σε 16 αναμετρήσεις εντός έδρας και έχει μπροστά του τον αγώνα της επόμενης Κυριακής (06/04, 19.30) με τον Ατρόμητο για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος προκειμένου να προσπεράσει το ρεκόρ της θρυλικής ομάδας του Λες Σάνον (στη φωτογραφία οι παίκτες εκείνης της ομάδας ποζάρουν πριν από μια προπόνηση), η οποία είχε συγκεντρώσει 46 βαθμούς μόνο από τα ματς στο γήπεδό της.

Εφέτος ο ΠΑΟΚ έχει ήδη 46 κερδισμένους βαθμούς εντός έδρας. Μοναδική απώλεια για τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ήταν το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) .

paokfc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ