Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Στη Βουλή το ζήτημα του εργοστασίου «ΤΙΤΑΝ», Περιοδεία Μοσχούλα σε γειτονιές

Το δρόμο της… Βουλής παίρνει το ζήτημα της άδειας καύσης ανακυκλώσιμων υλικών που πρόσφατα δόθηκε στο εργοστάσιο «ΤΙΤΑΝ» από το υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Πιο συγκεκριμένα, μετά από σχετική συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Έχεις-Επιλογή» και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παύλου Μελά, Ιωάννης Μοσχούλας με τη βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Κατερίνα Μάρκου, η τελευταία κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση ζητώντας από την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ να απαντήσει εάν θα διερευνήσει συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα τις επιπτώσεις από τη χορήγηση της άδειας καύσης εναλλακτικών καυσίμων ώστε να προστατεύσει αποτελεσματικά και με συνέχεια την υγεία των κατοίκων της περιοχής και πώς θα εξασφαλίσει την αποτροπή της περαιτέρω υποβάθμισης του περιβάλλοντος στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Ιωάννης Μοσχούλας σχολίασε: «Η δημοτική παράταξη έχει βάλει ψηλά στο πρόγραμμά της την ανάδειξη όχι μόνο του δήμου Παύλου Μελά αλλά ολόκληρης της δυτικής Θεσσαλονίκης. Συνεχίζουμε τις επαφές μας με φορείς και βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τις επιπτώσεις που προκαλεί η εν λόγω αδειοδότηση με σκοπό να πιέσουν κι αυτοί με τον τρόπο τους και με την κοινοβουλευτική τους δράση την ανάκληση της άδειας. Επαναλαμβάνουμε πως ο αέρας και η μόλυνση του δεν είναι ζήτημα του δήμου Παύλου Μελά, αλλά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας».

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος δήμαρχος συνεχίζει τις περιοδείες του σε γειτονιές της Πολίχνης, της Ευκαρπίας και της Σταυρούπολης. «Τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών είναι το πρώτο θέμα στην προεκλογική μας ατζέντα. Καθημερινά βρισκόμαστε σε επαφή με τους δημότες, καταγράφουμε τις παραλείψεις και ακούμε τις προτάσεις τους. Ο κοινωνικός διάλογος συνεχίζεται και γίνεται στο δρόμο και όχι σε κλειστά γραφεία ή στις σελίδες… “ενημερωτικών” εντύπων» τόνισε ο κ. Μοσχούλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ