Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΧΟΥΣΕΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ"...

...και ο Ολλανδός φλώρος... αυτοπυρπολήθηκε!!!
Ο φλούφλης φορ που τον έφεραν για να... διεκδικήσει τη θέση από τον Κλάους, έπαθε χοντρή ζημιά αφού ο Γου-Χου τον έβαλε σε... δυο συνεχόμενα ματς!
Αλλά ο Θεός του ΠΑΟΚ, δεν άντεξε!
Και τον έβγαλε Εκείνος!
Γιατί, αν δεν τραυματιζόταν ο φλώρος, ο Γεωργιάδης δεν θα έβαζε τον Κουλούρη και ο ΠΑΟΚ δεν θα κέρδιζε την Καλλονή όπως δεν κέρδισε τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη...
Το ότι ο Δικέφαλος, μετά τον Νέτσιντ έφερε έναν ακόμη... γκασμά για τη θέση του φουνταριστού, αυτό είναι ατυχία.
Την οποία όμως ατυχία, ο Γου-Χου την μετέτρεψε σε... μ@λ@κί@, αφού επέμενε στην χρησιμοποίησή του ενώ δεν υπήρχε καμία, μα καμία περίπτωση ο Κουλούρης να έπαιζε χειρότερα από τον Χούσεν.
Χθες, που αναγκάστηκε να βάλει τον πιτσιρικά, αφού όπως είπαμε ο Θεός του ΠΑΟΚ έβαλε το χεράκι του, ο φορ της Κ20 τον ξεφτίλισε με το νικητήριο γκολ που πέτυχε, με μια ενέργεια μάλιστα που ο Χούσεν ούτε στα όνειρά του μπορεί να κάνει...!

Το κακό είναι ότι ο Γου-Χου, λέει, "δεν ήθελε να κάψει" τον Χούσεν μετά την κακή εμφάνισή του στη Ριζούπολη και πολλοί συμμερίστηκαν αυτή την επιλογή του! Δηλαδή, να στηρίξει έναν δανεικό παίκτη που δείχνει και είναι "λίγος", ο οποίος θα φύγει σε ενάμιση μήνα και να μην αναδείξει έναν 18χρονο που είναι πολυβόλο στο πρωτάθλημα Κ20...!!!
Ε, εντάξει ρε παιδιά, είπαμε να έχουμε καλές σχέσεις με την ΠΑΕ και να μη δημιουργούμε προβλήματα, αλλά για να βοηθήσουμε την ομάδα πρέπει να επισημαίνουμε τις χοντρομ@λ@κίες...

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ