Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Ι. Αναστασιάδη στον Λαγκαδά

“Όχι στα κόμματα, όχι στα χρώματα, το είπαμε και το κάναμε πράξη” τόνισε με έμφαση στην ομιλία του ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Νέος Δήμος -Νέα Αρχή”. Κάλεσε μάλιστα τους συνυποψήφιούς του στο δήμο Λαγκαδά, να διεξάγουν έναν αγώνα “χωρίς πολιτικές αντιπαραθέσεις και ανούσιες κόντρες”.

Σημειώνεται ότι τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που παρέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή όταν ανέλαβε την ευθύνη της διοίκησης του δήμου. Τόνισε το μεγάλο χρέος που “κληρονομήθηκε”, το οποίο χάρη στην ορθολογική οικονομική πολιτική της διοίκησης μειώθηκε σημαντικά και πλέον ο δήμος Λαγκαδά χρωστάει μόνο τα δάνεια που πήραν οι προηγούμενες διοικήσεις.

Υπογράμμισε τη βαρύτητα που δόθηκε στην υλοποίηση έργων υποδομής και στην ισόρροπη ανάπτυξη και των 47 οικισμών του δήμου. “Ολοκληρώσαμε πολλά έργα αποχέτευσης, πιέσαμε και ολοκληρώθηκαν οι οδικοί άξονες που διασχίζουν το δήμο μας και οι ανισόπεδοι κόμβοι που δίνουν πρόσβαση στους οικισμούς στα δίκτυα αυτά” σημείωσε με νόημα ο κ. Αναστασιάδης.

Αναλύοντας, στη συνέχεια το σχεδιασμό της παράταξης για την επόμενη δημοτική περίοδο, τόνισε ότι στο επίκεντρο του προγράμματός της για τη νέα πενταετία θα είναι ο άνθρωπος, η αύξηση της απασχόλησης στην περιοχή και η νεολαία.

Ανακοίνωσε, επίσης ότι τα στελέχη της παράταξης καταρτίζουν τη νέα προγραμματική πρόταση για τη καινούργια δημοτική περίοδο και υπογράμμισε ότι αυτή θα είναι “ρεαλιστική, υλοποιήσιμη και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων του δήμου”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ