Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

"ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ..." ΣΤΗΝ ΕΤ3

«Πέντε και…» είναι ο τίτλος της νέας απογευματινής ωριαίας ενημερωτικής εκπομπής της ΕΤ3 με την Έλσα Ποιμενίδου, που θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011, καθημερινά στις 17.05.

Με έγκυρη ενημέρωση και ψύχραιμο σχολιασμό, για να κατανοήσουμε τι αλλάζει στη ζωή μας μέσα από τον καταιγισμό των ειδήσεων. Με σημαντικές χρηστικές πληροφορίες που βοηθούν να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας.



Στόχος της εκπομπής είναι να συμβάλει στην πληρέστερη πληροφόρηση του πολίτη, αναδεικνύοντας θέματα, προβλήματα, επιτεύγματα και πρωτοβουλίες που τον αφορούν.

Γυρνώντας την πλάτη στην ανακύκλωση του εφήμερου ή επιφανειακού, που χαρακτηρίζει μέρος της θεματολογίας στην ηλεκτρονική ενημέρωση, η εκπομπή δίνει έμφαση στην κοινωνία, τη νεολαία, την καινοτομία, την έρευνα, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον, τους ανθρώπους που αντιστέκονται στο γκρίζο και δημιουργούν παρά τα προβλήματα, αλλά και στους ήρωες που αναδεικνύει η ίδια η καθημερινότητα.

Η εκπομπή φιλοδοξεί, επίσης, να αποτελέσει βήμα για κάθε εποικοδομητική άποψη ή κριτική του πολίτη και να διερευνά τις καταγγελίες του.

Με πλούσιο ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα, με απευθείας συνδέσεις και συζητήσεις στο στούντιο, κάθε απόγευμα στις 17.00, η ΕΤ3 δίνει ραντεβού με τους πολίτες που δεν αρκούνται στους τίτλους και τα πρωτοσέλιδα για έγκυρη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει δίπλα μας, γύρω μας, τώρα και αλλάζει τη ζωή μας.

Στην αρχισυνταξία είναι ο Πάνος Κάσαρης, στη διεύθυνση παραγωγής ο Δημήτρης Βέττας και στη σκηνοθεσία ο Τηλέμαχος Κοεμτζόπουλος και ο Γιώργος Μπότσος.



Μεταδίδεται: Από Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011, καθημερινά στις 17.05

Παρουσίαση: Έλσα Ποιμενίδου

Αρχισυνταξία: Πάνος Κάσαρης

Σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Κοεμτζόπουλος- Γιώργος Μπότσος Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Βέττας

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια εκπομπή με φρέσκια ματιά, γρήγορη ροή και θέματα που αναλύονται όχι κουραστικά αλλά κατανοητά! Με μια δημοσιογράφο που ξέρει να κρατάει ισσοροπίες και που η εικόνα της προδιαθέτει να την δεις. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα παραγωγής με την ευχή να συνεχίσουν και στο μέλλον το ίδιο ποιοτικά με σεβασμό στον ταλαιπωρημένο τηλεθεατή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ενδιαφερουσα η εκπομπη σας! δινετε λυσεις σε θεματα της επικαιροτητας! η δε παρουσιαστρια παρουσιαζει με τροπο κατανοητο τα θεματα! μονο δωστε ενα τονο αισιοδοξιας που ολοι εχουμε αναγκη αυτο το καιρο! ο πεσιμισμος στα καναλια εχει ξεπερασει καθε οριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ