Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΩΩΩΠΑΑΑΑΑ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ "ΕΔΩΣΕ" Η ΡΟΥΜΠΙ...

Η γνωστή, πια, Ρούμπι, η οποία μόλις ενηλικιώθηκε, έχει καταθέσει στην εισαγγελία του Μιλάνου ότι στα οργιώδη πάρτι του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε γνωρίσει και τον άσο της μπάλας Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μάλιστα την πλήρωσε για σεξ.

Η Ρούμπι υποστηρίζει ότι στα έξαλλα πάρτι του "Καβαλιέρε" έχουν παρευρεθεί μεταξύ άλλων ο Κλούνεϊ με την Ιταλίδα σύντροφο του, Ελιζαμπέτα Κανάλις.Τόσο ο Κλούνεϊ και η Κανάλις, όμως, όσο και ο ποδοσφαιριστής, αρνούνται τους ισχυρισμούς και δηλώνουν ότι ουδέποτε έχουν περάσει την πόρτα του σπιτιού του Μπερλουσκόνι.

Οι δικηγόροι του Ιταλού πρωθυπουργού έχουν καταθέσει στην εισαγγελία του Μιλάνου μία λίστα 78 μαρτύρων, που προτίθενται να καλέσουν για να υπερασπιστούν τον Ιταλό πρωθυπουργό κατά την δίκη του που αρχίσει στις 6 Απριλίου.

Μεταξύ των μαρτύρων συμπεριλαμβάνονται οι δύο αστέρες, υπουργοί, αλλά και η ίδια η Ρούμπι.

Οι κατήγοροι πάλι έχουν καταθέσει μία λίστα 132 μαρτύρων, που επίσης συμπεριλαμβάνουν τη Ρούμπικαι 32 άλλες γυναίκες που πιστεύουν ότι πήγαιναν στα διαβότητα “μπούνγκα μπούνγκα” πάρτι, το 2010, στην βίλα του Μπερλουσκόνι κοντά στο Μιλάνο.

Ο 74χρονος Καβαλιέρε δικάζεται παράλληλα και για το γεγονός ότι “πίεσε” τις αστυνομικές αρχές να απελευθερώσουν την Ρούμπι πέρσι, όταν είχε κατηγορηθεί για κλοπή.

Είχε πει μάλιστα στους αστυνομικούς ότι έπρεπε να την αφήσουν ελεύθερη διότι ήταν ανιψιά του πρώηνΑιγύπτιου προέδρου, Χόσνι Μουμπάρακ.

Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση, θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας, όπως και η Νικόλ Μινέτι, πολιτικός και γνωστή συνδαιτυμόνας των πάρτι του Καβαλιέρε, ο καλλιτεχνικός ατζέντης Λελέ Μόρε και ο τηλεπαρουσιαστής Εμίλιο Φέντε.

Οι τρεις τους ενδέχεται να δικαστούν ξεχωριστά για μαστροπεία με αποδέκτη τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Η υπεράσπιση που ισχυρίζεται ότι τα δείπνα του Μπερλουσκόνι ήταν ήσυχες, κομψές βραδιές, θα καλέσει την Μάρα Καρφάνια, πρώην μοντέλο για γυμνόστηθες φωτογραφίσεις και νυν υπουργό Ίσων Ευκαιριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ