Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΟ "ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ" ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ...

Την εμπλοκή γνωστής λαϊκής τραγουδίστριας στη δράση των «νονών» της νύχτας επιβεβαιώνει η σχηματισθείσα δικογραφία για το «σκοτεινό» αυτό κύκλωμα.

Όπως αποκαλύπτεται η τραγουδίστρια είχε ζητήσει από μέλη του κυκλώματος να εξαναγκάσουν πρώην φίλο της προκειμένου να πάρει πίσω χρήματα που του είχε δανείσει. Τους υποσχέθηκε, μάλιστα, τα μισά λεφτά εφόσον τα πάρει.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στη δικογραφία: «Στις 8 Μαΐου του 2010 ο ύποπτος-1 ενημερώνει ύποπτο-2 ότι συνέλαβαν την τραγουδίστρια για «ακάλυπτες επιταγές» μετά από σχετική καταγγελία του φίλου της και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.

Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε ασθένεια και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου την επισκέφθηκαν ο ύποπτος-1 και ο ύποπτος -2, καθώς και δυο ακόμη ύποπτοι.

Ο ύποπτος-2 μιλάει αρχικά με γνωστό κατάδικο και στη συνέχεια με τον φίλο της τραγουδίστριας στον οποίο λέει να δώσει τα λεφτά για να πληρωθούν οι ακάλυπτες επιταγές.

Ο ύποπτος -1 λέει στον ύποπτο-2 πως πήγαν στα δικαστήρια αλλά η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να πληρώσει, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα. Επίσης λέει ότι, δεν εμφανίστηκε ο φίλος της τραγουδίστριας για να δώσει τα χρήματα.

Ο ύποπτος -2 ζητά εξηγήσεις από τον φίλο της τραγουδίστριας γιατί δεν της έδωσε τα λεφτά. Η γνωστή τραγουδίστρια έταξε στο γνωστό κατάδικο και τον ύποπτο-2 ότι, αν τη βοηθήσουν να πάρει 500 χιλιάδες ευρώ που της οφείλει ο φίλος της, θα τους δώσει τα μισά μαζί με δυο ακριβά ρολόγια.


Τέσσερις νέες συλλήψεις

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του κυκλώματος των "νονών" της νύχτας βάσει της ογκωδέστατης δικογραφίας.

Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις νέες συλλήψεις, τρεις στην Κρήτη και μια στην Ηλεία, εμπλεκομένων στο κύκλωμα, η δράση του οποίου εκτείνεται, όπως φαίνεται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες φέρονται να προμήθευαν με εκρηκτικά τους "νονούς".

Πηγή: newsbomb  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ