Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΒΡΩΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!

Όχι δεν πείθομαι από τις ασυναρτησίες Μπουτάρη στη συνέντευξη Τύπου. 
Και θα διαπιστώσετε πόσο δίκιο έχω, σε βάθος χρόνου, ακόμη και όσοι από εσάς τα βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. 

Οι "μαθητευόμενοι μάγοι" που, κάνοντας το χόμπι τους (αφού είχαν ατελείωτες ελεύθερες ώρες στη διάθεση τους) και έβαλαν στο χέρι τον δήμο Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν να τη... βγάζουν μόνο με συνεντεύξεις Τύπου και παπαρολογίες για αποτέφρωση νεκρών, αναφορές στην πλατεία Ελευθερίας (μάλλον θα αλλάξει την είσοδο του πάρκινγκ, ο δήμαρχος), έλευση Τούρκων και Ισραηλινών τουριστών ενώ από έργα μόνο... τζαμί υπόσχονται!

Αλήθεια κύριε Μπουτάρη, γιατί δεν δίνεται μια δική σας έκταση από τις τόσες που διαθέτετε να κτιστεί εκεί το τζαμί; Τι κοροϊδεύετε τους μουσουλμάνους στο θρήσκευμα συμπολίτες μας, αφού δεν έχει οριστεί χώρος για να κτιστεί ο τόπος λατρείας τους; Ορίστε, λοιπόν: Αν έχετε αγαθές προθέσεις και δεν πουλάτε παπά ή μάλλον μουφτή, δώστε ένα οικόπεδό σας, να σας πούμε και μπράβο. Βρώμα η δουλεία, έ; Όπως είναι γεμάτη από βρώμα η πόλη!
Δυστυχώς, συμπολίτες, η Θεσσαλονίκη θα βρωμοκοπάει (το αφήνω και ασυναίρετο το ρήμα γιατί μιλάμε για μεγάλη βρώμα...) όσο είναι δήμαρχος ο Μπουτάρης και τον αβαντάρει μαζί το γνωστό (μικρό αλλά ισχυρό, αφού έχει και τα Μ.Μ.Ε. στη "δούλεψή" του) τεμπελαριό του κέντρου της Θεσσαλονίκης...

Μουντζωθείτε κάποιοι, μη φοβάστε, μουντζωθείτε...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ