Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΣΑΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο "ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ"! ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», η έρευνα της αστυνομίας, σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει ολοκληρωθεί και καταγράφει ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης στον Κύρο Βασσάρα, μεγαλοπαράγοντα ΠΑΕ!

Οι πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν πως στο υλικό που έχουν συγκεντρώσει η ΕΥΠ και οι αστυνομικές αρχές για όσα έγιναν πριν από την επίθεση αλλά και έξω από το σπίτι της πεθεράς του Κύρου Βασάρα στα Καμίνια, υπάρχουν διαπιστωμένες συνομιλίες, στο ημίχρονο του αγώνα, που έγιναν από το κινητό του συγκεκριμένου παράγοντα προς άνθρωπο της νύχτας με το παρωνύμιο «θαμνάκιας»!Από τα στοιχεία που συλλέχτηκαν, χάρη στη λειτουργία του λεγόμενου και ως υπερκοριού της ΕΥΠ, ενδεχομένως και με άρση τηλεφωνικού απορρήτου, με σκοπό ν’ αποκωδικοποιηθούν οι «διαδρομές» συγκεκριμένων τηλεφωνικών αριθμών κινητών, τη νύχτα της 30ής Οκτωβρίου, επιβεβαιώθηκε πως αμέσως μετά την παραπάνω επικοινωνία, υπήρξε κλήση από τον «θαμνάκια» προς άτομο της προσωπικής φρουράς επώνυμου παράγοντα. Κομβικό ρόλο στην επαφή του «θαμνάκια» με τον μεγαλοπαράγοντα φέρεται να έπαιξε άτομο που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, στον Πειραιά!

Στη διάρκεια της διαδρομής (ΟΑΚΑ - Καμίνια) που ακολούθησαν οι δράστες, παρακολουθώντας το ταξί στο οποίο επέβαινε ο κ. Βασάρας, διαπιστώθηκαν πολλές τηλεφωνικές κλήσεις, με τον ενορχηστρωτή της επίθεσης να δίνει οδηγίες σχετικά με το πού να περιμένουν τον τέως διεθνή διαιτητή και πώς να ενεργήσουν. Εξάλλου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στον φάκελο της υπόθεσης περιλαμβάνεται και οπτικό υλικό από την επίθεση, χάρη σε κάμερα που υπάρχει σε βενζινάδικο κοντά στο σπίτι της πεθεράς του διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη, να σχηματιστεί δικογραφία και να ξεκινήσει η δικαστική έρευνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ