Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ, Ο ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ... (video)

Αναστάτωση στο διαδίκτυο. 

Η φημολογία για θάνατο του Τσάκι Τσαν έκανε τον γύρο του κόσμου σε λίγα λεπτά.

"Ο Τσάκι Τσαν όχι μόνο είναι ζωντανός, αλλά σκότωσε και τον Τσακ Νόρις". 
Κάνοντας χιούμορ έδωσαν την απάντησή τους οι οπαδοί του δημοφιλούς ηθοποιού, τον οποίο κάποιοι αποφάσισαν να... "πεθάνουν".

Η είδηση του θανάτου του έκανε το γύρο του διαδικτύου και εξαπλώθηκε μέσω του Twitter, αναγκάζοντας τους οικείους του να απαντήσουν μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

"Ο Τσάκι είναι ζωντανός. Δεν έπαθε έμφραγμα και δεν πέθανε" ήταν το μήνυμα της οικογένειάς του.



Νωρίτερα, υπήρξαν ρεπορτάζ που αναπαρήγαγαν πληροφορίες πηγής νοσοκομείου του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την οποία ο Τσαν πέθανε από έμφραγμα ενώ προωθούσε την ταινία "Kung Fu Panda 2".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του, ενώ το MTV ετοίμαζε ειδική εκπομπή.

Όπως αποδείχθηκε, η φήμη είχε ξεκινήσει από ένα μπλογκ, που ονομάζεται "Skiphopz" και υποτίθεται ότι είχε μάθει την δυσάρεστη είδηση από το CNN

"Ο Τσάκι είναι καλά και ετοιμάζει την επόμενή του ταινία" αναφέρεται στην σελίδα του στο Facebook.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι ο τελευταίος μιας σειράς διασημοτήτων, οι οποίοι έμαθαν ότι πέθαναν, μέσω του διαδικτύου τους τελευταίους μήνες. Είχε προηγηθεί ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο Τσάρλι Σιν, η Αβρίν Λαβίν, Τζιμ Κάρεϊ και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ