Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

COME BACK ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

Αναδημοσίευση από
voria.gr

Ολική επαναφορά ετοιμάζει ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος ανεβάζει όλο και περισσότερες στροφές το τελευταίο διάστημα.

Μετά από μια μάλλον μετρημένη παρουσία στην πρώιμη μετεκλογική περίοδο, ο Κώστας Γκιουλέκας δείχνει να επανακάμπτει πολιτικά στη Θεσσαλονίκη ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει την ολική επαναφορά με δυναμικές παρεμβάσεις τόσο στη Βουλή όσο και στο δημοτικό συμβούλιο για όλα τα θέματα που άπτονται της πόλης.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις δεν εκπλήσσονται από την παραπάνω εξέλιξη, αφού ο βουλευτής αποτελεί ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο στη Θεσσαλονίκη για τη Νέα Δημοκρατία, το οποίο όμως λόγω λανθασμένων χειρισμών -που δεν οφείλονταν στον ίδιο- υπέστη φθορά. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι μετά την ήττα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές έγινε δέκτης σφοδρής κριτικής και υπόγειου πόλεμου από τον τοπικό κομματικό μηχανισμό, ο οποίος του χρέωσε -κακώς- όλο το μερίδιο της ήττας.

Ωστόσο, παραμένει ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής στη Θεσσαλονίκη και είναι αποφασισμένος αυτή την πρωτιά να την υπερασπιστεί. Το θέμα, για το αμοιβαίο καλό, είναι η γαλάζια παράταξη να επενδύσει και πάλι στο πολικό κεφάλαιο που λέγεται Γκιουλέκας.



http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=44643 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ