Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

H Katie Holmes ποζάρει τόπλες σε νέα καμπάνια


Η Katie Holmes ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την A.P.C. με μια σειρά εικόνων (μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Oliver Hadlee Pearch), συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας στην οποία ποζάρει εντελώς τόπλες, μόνο με μια καπιτονέ μαύρη δερμάτινη τσάντα στον ώμο της. Στο κάτω μέρος, η ηθοποιός φορούσε ένα φαρδύ σκούρο τζιν παντελόνι.



Σε μια άλλη φωτογραφία βλέπουμε την Holmes τυλιγμένη με ένα πολύ ιδιαίτερο μπλε, πράσινο, ροζ και λευκό πάπλωμα. Ίσως αυτό είναι και το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι της συλλογής – το οποίο πωλείται στην τιμή των περίπου 800 ευρώ και αυτή τη στιγμή είναι sold out – αφού σχεδιάστηκε από τη μητέρα της, Kathleen Stothers-Holmes. Την 1η Ιουνίου, η Katie μοιράστηκε τη φωτογραφία στα Instagram Story της με τη λεζάντα «Το αγαπημένο μου πάπλωμα που σχεδίασε η μαμά μου».



Μίλησε επίσης με την Washington Post για τη σχέση της μαμάς της με την χειροτεχνία. «Η μαμά μου μού έχει φτιάξει πολλά παπλώματα, για όλα τα αδέρφια μου και τα εγγόνια [της]», είπε. «Και υπάρχει διαφορά όταν κοιμάσαι κάτω από τη δουλειά της μητέρας σου».



Άλλες εικόνες έδειχναν την Holmes να κάνει ποζάρει με ένα τζιν και μια λευκή μπλούζα μια κόκκινη ζακέτα και πολλά άλλα.



Η capsule συλλογή, η οποία τιτλοφορείται Interaction with Katie Holmes, είναι εμπνευσμένη από τη μακροχρόνια αγάπη της ηθοποιού για τη μάρκα. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, η Holmes υπήρξε λάτρης της A.P.C. από τη δεκαετία του ’90 και έχει φορέσει κομμάτια από τις συλλογές της πολλές φορές τόσο στην προσωπική ζωή της όσο και ως κοστούμια στον κινηματογράφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ