Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Σερβιτόρα απολύθηκε επειδή κατέγραψε το πιο περίεργο ραντεβού: Τύπος δείπνησε με πλαστική κούκλα (βίντεο)


Μια σερβιτόρα έχασε τη δουλειά της μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα της στο TikTok προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Μια σερβιτόρα στη Βόρεια Καρολίνα ισχυρίζεται ότι απολύθηκε από τη δουλειά της αφού δημοσίευσε ένα πλέον viral βίντεο στο TikTok με έναν πελάτη να δειπνεί με μια φουσκωτή κούκλα.

Η Tara Bjork, σερβιτόρα στο Restoration Hardware Rooftop Restaurant στο Charlotte, δημοσίευσε το βίντεο στις 27 Μαΐου, καταγράφοντας μια ασυνήθιστη σκηνή που κέρδισε γρήγορα μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο.

«Εντάξει, υποτίθεται ότι δεν πρέπει να φτιάχνω TikToks στη δουλειά, αλλά αυτό το απαιτεί», είπε η Bjork στην αρχή του βίντεο. «Δουλεύω σε ένα ωραίο εστιατόριο και θέλω να δείτε τι μόλις μπήκε από την πόρτα».

Στη συνέχεια γύρισε την κάμερα για να δείξει έναν άνδρα που γευμάτιζε καθισμένος με μια φουσκωτή γυναικεία κούκλα, η οποία ήταν στηριγμένη σε μια καρέκλα απέναντί του. Η κούκλα, με κίτρινα-ξανθά μαλλιά και ντυμένη με ένα μαύρο αμάνικο φόρεμα, τρεφόταν ακόμη και με σταφύλια από τον άνθρωπο συνοδό της, σύμφωνα με τον απολογισμό της Bjork.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές. Μεταξύ των σχολίων ήταν και ένα από ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι ο άνδρας στο βίντεο, εξηγώντας ότι το περίεργο ραντεβού ήταν το αποτέλεσμα ενός χαμένου στοιχήματος.

Παρά την viral επιτυχία του βίντεο, η Bjork δημοσίευσε ένα follow up βίντεο στο οποίο ανέφερε ότι απολύθηκε εξαιτίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ