Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Ταξίδεψε 8 ώρες για το γάμου συναδέλφου της αλλά δεν ήταν καλεσμένη στο τραπέζι


Χρειάστηκε να κάνει οκτώ ώρες διαδρομή για να πάει στον γάμο ενός συναδέλφου της, ωστόσο με έκπληξη διαπίστωσε ότι δεν την είχε συμπεριλάβει στο τραπέζι.

Μια απίστευτη και ταυτόχρονα δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε, μοιράστηκε μια γυναίκα, η οποία έκανε ταξίδι οκτώ ωρών προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο ενός συναδέλφου της στη Σκωτία.

Το περιστατικό συνέβη όταν ήταν 20 ετών και όπως είπε η ίδια, αρχικά ενθουσιάστηκε όμως στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά. Ξεκίνησε μαζί με μια συνάδελφό της με ένα αυτοκίνητο προκειμένου να μοιραστούν τα έξοδα του ταξιδιού, αλλά και του δωματίου που θα έμεναν.

Ήταν ο πρώτος γάμος εκτός της οικογένειά της στον οποίο θα πήγαινε και ήταν αρκετά ενθουσιασμένη, εξήγησε το Reddit. Αφού έφτασαν και τακτοποιήθηκαν στο δωμάτιό τους, στη συνέχεια πήραν το δρόμο για την εκκλησία.

Η γαμήλια τελετή ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που την χαρακτήρισε «υπέροχη» καθώς συμπεριελάμβανε πολλά έθιμα της Σκωτίας. Μετά τον γάμο, οι δύο φίλες προχώρησαν προς τον χώρο όπου θα γινόταν η δεξίωση και το δείπνο, όμως εκεί τις περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.



Το όνομά τους δεν υπήρχε στη λίστα των τραπεζιών με τους καλεσμένους. «Φτάνουμε στον χώρο και όπως όλοι οι καλεσμένοι, ζητήσαμε να μας πουν σε ποιο τραπέζι μας έχουν τοποθετήσει. Αλλά ακόμα ψάχνουμε... τα ονόματά μας δεν υπήρχαν πουθενά», είπε.

Τότε ο υπεύθυνος που είχαν για την οργάνωση της αίθουσας και των τραπεζιών, ενημέρωσε τις δύο κοπέλες ότι ήταν προσκεκλημένες μόνο στην εκκλησία και στο βραδινό ποτό, αλλά όχι στο φαγητό. Η απογοήτευση που ένιωσαν ήταν μεγάλη και έφυγαν προκειμένου να βρουν κάτι πρόχειρο για να φάνε μετά από τόσο εξαντλητικό ταξίδι, πριν καταλήξουν στο δωμάτιό τους.

Στη συνέχεια επέστρεψαν και πάλι στην δεξίωση του γάμου όπου σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι είχαν πιει και ήταν σε κέφι. Τότε ανακάλυψαν ότι ήταν οι μοναδικές που τις είχαν καλέσει μόνο στο βραδινό ποτό και όχι στο φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ