Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Ο απλήρωτος λογαριασμός από τον Έλον Μασκ και η «χυλόπιτα» όταν πήγε να κάνει το σωστό


Ο Έλον Μασκ ανέλαβε να πληρώσει έναν λογαριασμό για 4.000 μίνι πίτες, αφού η εταιρεία του ακύρωσε μια παραγγελία την τελευταία στιγμή. Το αρτοποιείο Giving Pies στο Σαν Χοσέ μπήκε μέσα κατά 2.000 δολάρια, όταν η Tesla έκανε πίσω λίγο πριν από την παράδοση.

Αλλά όταν η μικρή επιχείρηση διαμαρτυρήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μασκ είπε ότι θα πληρώσει τα χρήματα. Έβαλε μάλιστα την Tesla να κάνει μια νέα παραγγελία, αλλά ο φούρνος είπε ότι είχε πλέον πλημμυρίσει τόσο πολύ με παραγγελίες από καλοθελητές, που ήταν πολύ απασχολημένος για να την αναλάβει.


«Είναι απίστευτο, έχω ξετρελαθεί», δήλωσε στο NBC η Voahangy Rasetarinera, ιδιοκτήτρια του φούρνου στην Καλιφόρνια. «Είμαι τόσο ευγνώμων, είναι καταπληκτικό, οι άνθρωποι είναι καταπληκτικοί».

Η απάντησή της ήρθε αφού ο Μασκ επιχείρησε να επιλύσει τη διαμάχη μέσω social media. «Μόλις έμαθα γι’ αυτό», ανέφερε σε μια ανάρτηση στο X, πρώην Twitter, απαντώντας σε μια τοπική είδηση για την ακύρωση της παραγγελίας από την Tesla.

«Θα διορθώσουμε τα πράγματα με τον φούρνο. Ο κόσμος θα πρέπει πάντα να βασίζεται στο ότι η Tesla προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό».


Η Rasetarinera εξήγησε επίσης γιατί το νέο αίτημα της Tesla -για 3.600 ακόμη μίνι πίτες- έπρεπε να απορριφθεί. «Δυστυχώς, δεν μπορώ να αναλάβω την τροφοδοσία τους, επειδή με όλες τις δουλειές που πήραμε, εξαντλήσαμε το απόθεμά μας», είπε.

Ακόμα και ο δήμαρχος του Σαν Χοσέ ήταν μεταξύ εκείνων που πέρασαν για μια πίτα και είπε ότι οι ουρές για το αρτοποιείο «κάλυπταν όλο το τετράγωνο», όπως μεταδίδει το BBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ